sayonerka napisał(a):Halo, halo? Czy ktos tu w ogole jeszcze zaglada? Mala ruda maruda zadala wielce interesujace pytanie. Czy mozna w ten sposob placic za zamowienia?
snuja napisał(a):od wczoraj staram sie zarezerwować bilety i się nie da. ciagle wyskakuje mi ze jest bład gdy chce finalizowac. niby była teraz renowacja do 16- i co z tego?
co robić?
Roman Gutek napisał(a):snuja: przykro mi, że masz problem z zarezerwowaniem biletów. KILKA TYSIĘCY OSÓB JEDNAK KUPIŁO KARNETY, BILETY I DOKONAŁO ICH REZERWACJI ONLINE.
czinkerlu(niezalogowany) napisał(a):no własnie.
pisze tu po raz pierwszy i zwracam sie do Was z pytaniem nastepujacym: czy brak mozliwosci rezerwacji biletu oznacza, ze nie ma miejsca? A czy w kasie kina potem nie sa juz same 'ochłapy' typu rzad 1 wytrzeszcza oczu gwarantowany? Mimo swej postepujacej slepoty jestem zwolennikiem rzedów dalszych niz 1/4 odleglosci od ekranu...
czinkerlu(niezalog.) napisał(a):kolejna sprawa: zalogowalem sie hoho temu, czyli jakies dwa dni bodajze...
kiedy otrzymam haslo pozwalajace sie logowac na forum? po festiwalu?
ale ciesze, ze jest mozliwe wypowiadanie sie bez logowania, szkoda tylko, ze ewentualnych odpowiedzi na moje popwyzsze pytania bede musial szukac...
Anonymous napisał(a):czinkerlu(niezalog.) napisał(a):kolejna sprawa: zalogowalem sie hoho temu, czyli jakies dwa dni bodajze...
kiedy otrzymam haslo pozwalajace sie logowac na forum? po festiwalu?
ale ciesze, ze jest mozliwe wypowiadanie sie bez logowania, szkoda tylko, ze ewentualnych odpowiedzi na moje popwyzsze pytania bede musial szukac...
cos mi sie wydaje... ze haslo... sam podajesz w momencie rejestracji...
Roman Gutek napisał(a):barbatel2002: większośc miejsc jest zarezerwowana dla karnetowiczów i osób zaproszonych. Może jednak ktoś nie odbierze zarezerwowanych biletow, może nie wszystkie wejściówki zostana odebrane przez osoby posiadające karnety i zaproszenia. Warto pójśc do kasy 40-ści minut przed seanse i zapytać. Jeżeli nie będzie biletów, też proszę się nie poddawać i czekać cierpliwie przy kasie w teatrze. Daję Ci 100% szans na zobaczenie filmu...Przed innymi seansami trzeba próbować w podobny sposób. Do zobaczenia w Cieszynie. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek-szef festiwalu
Roman Gutek napisał(a):Pani Asiu: dziękuję za radę, ale zdarza się często, że osoby rezygnują z zarezerwowanych biletów lub zmieniają swoje decyzje. Może tak być, że w danej chwili nie ma bileóow, ale za chwilę może się kilka pojawić...Dlatego czerwony link nie znika...Pozdrawiam. Roman Gutek
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne