Meredith Monk - do Romana G.

Wasze opinie o filmach 5. Festiwal Fimowego ENH. Dyskusje o odbywających się spotkaniach, wystawach, wykładach, koncertach.
eddiepolo

Post 28 lip 05, 5:42

Panie Romanie,
serdecznie dziękuję za wczorajszy koncert Meredith Monk. Gdyby nie Pan i Festiwal nie było by jej wczoraj w cieszyńskim kosciele, nie byłoby tam mnie...Pewnie nigdy bym nie usłyszał i zobaczył takiego wspaniałego koncertu... Ci co byli, wiedzą o czym piszę, dla tych co nie mieli szczęścia powiem krótko - REWELACJA!!...

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 28 lip 05, 9:05

eddiepolo: cieszę się bardzo, ze koncert Ci się podobał. Ja też jestem po urokiem głosu i osobowości Pani Monk...Pozdrawiam. Roman Gutek

cze67

Post 29 lip 05, 11:37

Koncert był rzeczywiście wspaniały. To co robi z głosem pani Meredith i jej przyjaciele to jest coś wspaniałego. Ja też dziękuję.

indygo

Post 29 lip 05, 15:39

Monk byla niesamowita!Ale mówienie o wielkosci jej muzyki staje sie jakieś glupie i niewystarczajace(?). To cos niedoopisania. nie wiem jakie okreslenie bardziej pasuje. Chyba żadne. Do niczego nie da się porównać, ani nijak opisać. W każdym razie jestem pod wielkim wrażeniem!!! Dziękuje Panu Romanowi Gutkowi, a także Panu Wojtkowi, który wspanialomyślnie oddal bilet na hyde parku! Dziękuję!!!

Gość

Post 29 lip 05, 17:58

podpisuję się pod tym, ze było niesamowicie i niecodziennie. wręcz uroczyście.
chociaż przyznaję, ze po projekcji filmów krótkometrażowych i kawałku Querry wyszłyśmy... i jakos tak niezbyt entuzjastycznie sie nastawiłam. jednak zaskoczenie koncertwm było bardzo miłe i pomimo orygnalności przedziwnie dotarło do mojej "zwykłej" duszy ;-)

moje wyrazy szacunku dla gustu i "oka" Pana Romana

Powrót do 5. - Program festiwalu