Są jeszcze trzy karnety! (do wygrania)!

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
mody313

Na forum od:
19 cze 05, 22:14

Post 1 lip 05, 13:26

Dzięki jednemu ze sponsorów Festiwalu - UPC Polska - są do wygrania jeszcze 3 karnety na Festiwal!!

Wystarczy odpowiedzieć na pytania konkursowe znajdujące się na stronie www.chello.pl

Pytania dotyczą zarówno obecnej jak i poprzednich edycji imprezy. Wszystkie odpowiedzi znajdują sie na stronach poświęconej Festiwalowi (także w archiwum).

Aby wejść na stronę konkursową wystarczy na stronie www.chello.pl kliknac w banner znajdujący sie na górze strony głownej, lub udać się do działu rozrywka/ERA Nowe Horyzonty.

Trudność pytań zdecydowanie przewyższa 'audiotele' ale myślę, że warto spróbowac! ; )

Gość

Post 3 lip 05, 22:11

A do kiedy ma trwac ten konkurs? Musze wyjsc z sieci i nie mam czasu poszukac odpowiedzi na pytania :(

tangerine

Post 10 lip 05, 23:32

konkurs : Wszystkim Uczestnikom dziękujemy za udział w Konkursie. Zwycięzcy o wygranej zostaną poinformowani e-mailem. Do zobaczenia w Cieszynie!

ale kiedy ?

mody313

Na forum od:
19 cze 05, 22:14

Post 11 lip 05, 6:21

W regulaminie bylo napisane, 'nie pózniej niż w ciagu tygodnia po zakonczeniu prac Komisji Konkursowej'. Z reszta z tego co wiem Komisja nie pracowala zbyt dlugo i juz w piatek maile z informacja o wygranej zostaly przesłane do Zwyciezcow :)

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne