sprzedaz biletow on-line - NIEPRZYJAZNA

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
justa

Post 2 lip 05, 16:21

Nie udalo mi sie jeszcze kupic biletow online - przyczyna - finalizowanie transakcji utrudnione (sesja wygasa), powrot z koszyka do programu filmowego nie dziala (zle podlinkowanie?)i cholera moze uzytkownika Waszej strony trafic, jesli zamawia tych biletow kilkanascie i za kazdym razem zostaje przenoszony do strony z rozpiska cen, a nie do kalendarza projekcji.
Poza tym, jak opuszczam strone, nie sa zapamietywane moje wybory, koszyk robi sie pusty i zabawa zaczyna sie na nowo.

Musze miec wiecej cierpliwosci, to moze wreszcie kupie te bilety. Na razie musze ochlonac.
Pozdrawiam

A tworcom strony brak gratulacji.

pachalux

Post 2 lip 05, 16:25

zgadzam sie z justa, kupno biletów to prawdziwa męczarnia

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 2 lip 05, 19:51

Przepraszamy za niedogodności. Do poniedzialku podlinkowanie zostanie poprawione. Niestety caly system sprzedazy jest zupelnie nowym rozwiązaniem i caly czas jest poprawiany
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Anijka

Na forum od:
1 lip 05, 21:24

Post 2 lip 05, 21:29

Ja musze powiedziec, ze mialam tylko zastrzezenia do tego bledu z opcja "przekaz", z ktorej skorzystalam, ale wszystko sie juz ulozylo i jestem spokojna ;] Pozdrowienia dla mt :)

justa

Post 4 lip 05, 9:50

linki poprawione -
bilety kupione :)

Pozdro

ruhra

Post 6 lip 05, 21:54

a ile kosztują bilety do kin Central, Divaldo, Akademickie? Na stronie znalazłem tylko informacje o cenach dla "Na Zamku" i Teatru Mickiewicza.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 7 lip 05, 7:48

ruhra: kliknij na głównej stronie na link odsyłający do informacji o sprzedaży biletów on-line. Tam znajdziesz wszystkie informacje na temat biletow. Pozdrawiam. Roman Gutek

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne