eMWu napisał(a):Zniżka wydaje mi się atrakcyjna, ale mam zasadnicze pytanie.Ile będzie kosztował pojedynczy bilet?:)W zeszłym roku zdaje się że kosztował 11 zł (choć nie jestem pewien bo miałem karnet). Mam nadzieję że może uda się w tym roku choc złotówke obniżyć albo. Wtedy z rabatem wyjdzie 8 zł za seans - jeszcze znośnie:)
Pewnie nie ma co liczyć na to że retrospektywa Fassbindera będzie tańsza?!?Tak tylko pytam:)
eMWu napisał(a):Szkoda,ale rozumiem. Ten rabat to w takim razie świetny pomysł. Choć przyznam że jeżeli bilet będzie kosztował więcej niż 13 zł (z rabatem 11) to nie wiem czy mnie będzie stać na wyjazd na drugi koniec Polski. Wiem że na pewno robicie wszystko żeby ten bilet był jak najtańszy , więc już nie będe smęciłPozdrawiam.
eMWu napisał(a):Panie Krzysztofie,udało mi się kupić karnet!!! Już mnie zupełnienie interesuje cena biletu;););)Ależ się ciesze:)
nadrazil napisał(a):PYTANIE ZASADNICZE! Czy na zakupione bilety wielokrotne "+20" może wchodzić jedynie osoba, które je zakupiła. Np. chcę przyjechać z dziewczyną, rezerwujemy sobie miejsca na 10 seansów (co równa się 20 biletów), zakupuje te bilety przez internet, no i mam zniżkę. Czy jest tak jak napisałem? Zawsze mam 40zł w kieszeni i mogę je wydać na nocleg na polu, prawda? Albo na koncert.
ruda maruda napisał(a):"Niestety bilet na pewno będzie droższy niż w zeszłym roku. W tej chwili właśnie ustalamy cenę. Jesteśmy zmuszeni podnosić ceny ponieważ wszyscy nam podnoszą."
a nie lepiej szczerze, ze biznes jest biznes? Przeciez po to ERA (!!!) Nowe Horyzonty i gro innych sponsorow, zeby pieniadze na filmy byly, a istnienie festiwalu nie bylo uzaleznione od kieszeni, w olbrzymiej wiekszosci, niezarabiajacych łebków. Bez urazy, cieszynskie spotkania sa stalym elementem moich wakacji i uwielbiam, ale hipokryzji nie zniesa.
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne