BILETY NA SEANSE FILMOWE on-line

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 22 maja 05, 22:22

Od godziny 12.00 1 lipca zaczęliśmy sprzedaż biletów na www.eranowehoryzonty.pl W tym roku po raz pierwszy dla wszystkich tych którzy chcą zobaczyć w Cieszynie więcej filmów - specjalna propozycja - bilet wielokrotny / z dużym rabatem /. Każdy kto go kupi na co najmniej 10 seansów zyskuje zniżkę na każdym seansie 1 zł a na 20 seansów - zniżkę na każdym seansie 2 zł. Sprzedaz potrwa do 10 lipca do godz.24.00
Ostatnio edytowano 10 lip 05, 23:02 przez kg, łącznie edytowano 8 razy
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

magda_sk

Post 1 cze 05, 20:22

jak to dokladnie wyglada z tym biletem wielokrotnym? chodzi tylko o znizke?
czy jest szansa zebym jeszcze w jakis sposob zdobyla karnet?

okon

Na forum od:
31 sty 05, 22:00

Post 1 cze 05, 20:32

zatrważająca zniżka...

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 1 cze 05, 20:43

40 złotych. Moim zdaniem dosyć dużo.

eMWu

Post 2 cze 05, 12:18

Zniżka wydaje mi się atrakcyjna, ale mam zasadnicze pytanie.Ile będzie kosztował pojedynczy bilet?:)W zeszłym roku zdaje się że kosztował 11 zł (choć nie jestem pewien bo miałem karnet). Mam nadzieję że może uda się w tym roku choc złotówke obniżyć albo. Wtedy z rabatem wyjdzie 8 zł za seans - jeszcze znośnie:)

Pewnie nie ma co liczyć na to że retrospektywa Fassbindera będzie tańsza?!?Tak tylko pytam:)

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 2 cze 05, 13:28

eMWu napisał(a):Zniżka wydaje mi się atrakcyjna, ale mam zasadnicze pytanie.Ile będzie kosztował pojedynczy bilet?:)W zeszłym roku zdaje się że kosztował 11 zł (choć nie jestem pewien bo miałem karnet). Mam nadzieję że może uda się w tym roku choc złotówke obniżyć albo. Wtedy z rabatem wyjdzie 8 zł za seans - jeszcze znośnie:)

Pewnie nie ma co liczyć na to że retrospektywa Fassbindera będzie tańsza?!?Tak tylko pytam:)

Niestety bilet na pewno będzie droższy niż w zeszłym roku. W tej chwili właśnie ustalamy cenę. Jesteśmy zmuszeni podnosić ceny ponieważ wszyscy nam podnoszą. Licencje do pokazów filmowych /m. inn. Fassbindera/ kosztują straszne pieniądze.
ERA NOWE HORYZONTY

eMWu

Post 2 cze 05, 15:53

Szkoda,ale rozumiem. Ten rabat to w takim razie świetny pomysł. Choć przyznam że jeżeli bilet będzie kosztował więcej niż 13 zł (z rabatem 11) to nie wiem czy mnie będzie stać na wyjazd na drugi koniec Polski. Wiem że na pewno robicie wszystko żeby ten bilet był jak najtańszy , więc już nie będe smęcił :) Pozdrawiam.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 2 cze 05, 22:32

eMWu napisał(a):Szkoda,ale rozumiem. Ten rabat to w takim razie świetny pomysł. Choć przyznam że jeżeli bilet będzie kosztował więcej niż 13 zł (z rabatem 11) to nie wiem czy mnie będzie stać na wyjazd na drugi koniec Polski. Wiem że na pewno robicie wszystko żeby ten bilet był jak najtańszy , więc już nie będe smęcił :) Pozdrawiam.

Drogi eMWu niezależnie od naszych starań ty też musisz się postarać, poooszczędzać. Sprowadzamy często filmy z końca świata na jeden lub dwa pokazy. Części z tych filmów będzie można zobaczyć w Polsce tylko na Festiwalu w Cieszynie. Dużą część filmów można oglądać na pół albo na cały rok wcześniej niż w kinach. Część z tych filmów już nie można nigdzie oglądać. I my wszystkie te filmy sprowadzamy również dla Ciebie. Na prawdę warto
ERA NOWE HORYZONTY

Gość

Post 3 cze 05, 19:18

Wiem że warto.Byłem rok temu:)

eMWu

Post 3 cze 05, 19:19

To byłem ja:eMWu.trener drugiej klasy;)

oja

Post 7 cze 05, 19:51

a bilety będzie można kupić bezpośrednio przed seansami?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 7 cze 05, 20:11

oja: lepiej jednak kupić bilety wcześniej w przedsprzedaży. Na niektóre seanse może ich później brakować. Jeżeli będą jednak wolne miejsca, bilety będzie można kupić bezpośrednio przed seansem w kasach kin. Pozdrawiam. Roman Gutek

eMWu

Post 8 cze 05, 18:10

Panie Krzysztofie,udało mi się kupić karnet!!! Już mnie zupełnienie interesuje cena biletu;););)Ależ się ciesze:)

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 8 cze 05, 18:13

eMWu napisał(a):Panie Krzysztofie,udało mi się kupić karnet!!! Już mnie zupełnienie interesuje cena biletu;););)Ależ się ciesze:)

Gratuluję i życzę najlepszych nowohoryzontowych wrażeń
ERA NOWE HORYZONTY

miri

Post 10 cze 05, 17:03

zamierzam pojechać pierwszy raz na festiwal (wiem wiem że zbrodnia bo slyszalam jak jest) moge prosic jakies wskazowki typu ile kosztuje karnet i czy mozna go jeszcze kupic a jezeli nie, to jak dostac bilet wielokrotny...

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 10 cze 05, 17:10

miri: karnetow juz nie można kupić, ale ponad 50% wszystkich miejsc jest zarezerwowanych dla osób, które będa kupowały bilety, ktore będzie można kupować przez internet (www.eranowehoryzonty.pl) już od 1 lipca. Wszystkie zasady i ceny będa podane kilka dni wcześniej na taj samej stronie. Pozdrawiam. Roman Gutek

miri

Post 13 cze 05, 17:29

dziękuję za info i mam nadzieję że zobaczymy sie pod koniec lipca... :)

michał fetler

Na forum od:
15 cze 05, 11:09

Post 20 cze 05, 16:45

to ile w koncu beda kosztowac te bilety, bo musze sporzadzic kosztorys calego wyjazdu

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 20 cze 05, 18:15

Bilet podstawowy na seanse filmów fabularnych będzie kosztował 14 zł. Jeżeli ktoś zdecyduje sie kupić na raz od 10 do 19 biletów /tzw bilet wielokrotny "10+"/ to zapłaci za każdy z tych biletów o 1 zł mniej. Jeżeli ktoś zdecyduje się kupić na raz więcej niz 19 biletów /tzw bilet wielokrotny "20+"/ to zapłaci o 2 zł mniej za każdy taki bilet. Czyli np ktoś kto kupi 19 biletów oszczędza 19 zł a ktoś kto kupi 20 - już 40 zł. Warunek jest jeden - trzeba na raz kupić wszystkie bilety - wtedy przysługuje znizka. Bilet wielokrotny będzie z wyglądu podobny do karnetu festiwalowego ale będzie ważny tylko z wejściówkami na wybrane przez posiadacza seanse
ERA NOWE HORYZONTY

ruda maruda

Post 21 cze 05, 11:34

"Niestety bilet na pewno będzie droższy niż w zeszłym roku. W tej chwili właśnie ustalamy cenę. Jesteśmy zmuszeni podnosić ceny ponieważ wszyscy nam podnoszą."

a nie lepiej szczerze, ze biznes jest biznes? Przeciez po to ERA (!!!) Nowe Horyzonty i gro innych sponsorow, zeby pieniadze na filmy byly, a istnienie festiwalu nie bylo uzaleznione od kieszeni, w olbrzymiej wiekszosci, niezarabiajacych łebków. Bez urazy, cieszynskie spotkania sa stalym elementem moich wakacji i uwielbiam, ale hipokryzji nie zniesa.

nadrazil

Post 21 cze 05, 11:50

PYTANIE ZASADNICZE! Czy na zakupione bilety wielokrotne "+20" może wchodzić jedynie osoba, które je zakupiła. Np. chcę przyjechać z dziewczyną, rezerwujemy sobie miejsca na 10 seansów (co równa się 20 biletów), zakupuje te bilety przez internet, no i mam zniżkę. Czy jest tak jak napisałem? Zawsze mam 40zł w kieszeni i mogę je wydać na nocleg na polu, prawda? Albo na koncert.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 21 cze 05, 16:55

nadrazil napisał(a):PYTANIE ZASADNICZE! Czy na zakupione bilety wielokrotne "+20" może wchodzić jedynie osoba, które je zakupiła. Np. chcę przyjechać z dziewczyną, rezerwujemy sobie miejsca na 10 seansów (co równa się 20 biletów), zakupuje te bilety przez internet, no i mam zniżkę. Czy jest tak jak napisałem? Zawsze mam 40zł w kieszeni i mogę je wydać na nocleg na polu, prawda? Albo na koncert.

Bilet wielokrotny jest imienny i wejściówki na seanse w chwili zakupu tego biletu są ważne tylko z takim biletem wielokrotnym. Czyli niestety można je odstąpić tylko komuś kto taki bilet posiada. Posiadacze biletów wielokrotnych będą mogli bez problemów wymieniać się swoimi wejściówkami na seanse. W twoim jednak przypadku obawiam się, że możecie np z dziewczyną kupić 2 x bilet 10+ zwłaszacza, że w ramach biletu wielokrotnego nie będzie możliwe pobranie np 2 wejściówek na ten sam seans
ERA NOWE HORYZONTY

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 21 cze 05, 17:09

ruda maruda napisał(a):"Niestety bilet na pewno będzie droższy niż w zeszłym roku. W tej chwili właśnie ustalamy cenę. Jesteśmy zmuszeni podnosić ceny ponieważ wszyscy nam podnoszą."

a nie lepiej szczerze, ze biznes jest biznes? Przeciez po to ERA (!!!) Nowe Horyzonty i gro innych sponsorow, zeby pieniadze na filmy byly, a istnienie festiwalu nie bylo uzaleznione od kieszeni, w olbrzymiej wiekszosci, niezarabiajacych łebków. Bez urazy, cieszynskie spotkania sa stalym elementem moich wakacji i uwielbiam, ale hipokryzji nie zniesa.

Ruda - nie ma w tym żadnej hipokryzji. Pisaliśmy o tym wielokrotnie na forum i nie jest to żadna tajemnica. Stowarzyszenie Nowe Horyzonty jest organizacją non profit i statutowo nie wolno mu osiągać zysków z tego typu działalności. Zresztą od początku istnienia ENH festiwal jest imprezą ogromnie deficytową. Ten deficyt jest pokrywany przeważnie z prywatnych pieniędzy. Udział pieniędzy publicznych w budżecie jest na poziomie ok 6 %. Wpływy z biletów pokrywają ok 35% kosztów. TRUDNO WIĘC W TAKIM WYPADKU MÓWIĆ O BIZNESIE!!! To raczej antybiznes i tego nie ukrywamy. Festiwal jest organizowany dzięki wsparciu wielu prywatnych sponsorów i europejskich funduszy. Również jest możliwy dzięki ofiarnej pracy wielu wolontariuszy i zaprzyjaźnionych osób. W tym roku większość właścicieli praw na świecie podniosła ceny. Ponieważ pokazujemy na festiwalu miedzy innymi jedne z najbardziej znaczących filmów ostatniego roku na świecie to ich kopie, które przylatują do nas z najbardziej odległych miejsc na świecie kosztują majątek - płacimy duże pieniądze za prawo każdego pokazu. Gdybyśmy chcieli podejśc do tego wyłącznie komercyjnie to bilet na taki seans musiałby kosztować dwa razy drożej niż do kina w dużym mieście na repertuarowy film! Mam nadzieję, że nie uważasz że np obejrzenie "Dziecka" miesiąc po pokazie w Cannes za 14, 13 lub 12 zł lub najnowszego filmu Triera na długo przed jego premierą w Polsce i setki innych równie niedostępnych tytułów /niektóre w ogóle nie będą prezentowane w Polsce i Europie/ w jednym miescu w cenie niższej niż bilet do kina na zwykły rozrywkowy film grany przez parę tygodni w kinach - jest czymś nieopłacalnym
ERA NOWE HORYZONTY

PiT

Post 21 cze 05, 22:42

dokladnie! pozatym nikt nikogo nie zmusza do przyjezdzania na festiwal.

ruda maruda

Post 22 cze 05, 7:32

Chodzilo mi raczej o to, ze ERA swych dzieci nie zostawi bez wsparcia i glownym zasileniem budzetu festiwalu chyba sa, a napewno powinny byc, pieniadze od sponsorow.

PiT - troche gowniarzerska ta Twoja odzywka. A nawet calkiem...

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 22 cze 05, 8:08

ruda (maruda):
mogłaś najpierw zapytać na forum o finanse festiwalu. Jak widzisz, śledzimy co się na nim dzieje, i w miarę możliwości, odpowiadamy na Wasze pytania i wątpliwości.
Bezpardonowe posądzanie nas o hipokryzję i zarabianie na biednej młodzieży, kiedy od początku istnienia festiwalu, GUTEK FILM i Stowarzyszenie NOWE HORYZONTY, dokładają co roku do jego organizacji kilkaset tysięcy złotych, nie jest uczciwe. Cieszyński festiwal jest zupełnie prywatnym przedsięwzięciem. Robimy go dlatego, że lubimy kino i chcemy dzielić się z Wami naszymi odkryciami. Organizacja żadnego poważnego festiwalu nigdy nie przyniesie zysku. Potężne sumy od sponsorów sa mitem. One są ważne, ale nie wystarczają na opłacenie nawet połowy kosztow. Pamiętaj też, że możesz kupić karnet i wówczas cena biletu na pojedynczy seans wychodzi zupełnie niska. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek - pomysłodawca i szef festiwalu.
Ostatnio edytowano 22 cze 05, 21:54 przez Roman Gutek, łącznie edytowano 1 raz

bulcsu

Post 22 cze 05, 10:26

wielka szkoda, ze prowadzacy kina nie maja z gory przeznaczonej pewnej puli karnetow, za ktore oczywiscie normalnie zaplaciliby. promujac na co dzien niekonwencjonalne filmy w swoich kinach, czasem zdaza im sie przegapic rezerwacje karnetow. gdyby zobaczyli wczesniej propozycje, smialo mogliby na zas informowac o nich swoich widzow, utrwalajac pozytywny wizerunek kina i prawidlowy kierunek jego rozwoju. byc moze w przyszlym roku GF poinformuje mailowo przedstawicieli kin, z racji pokrewienstwa dusz (branzy), chyba tak byc powinno.
Pozdrawiam
programujacy kino

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 22 cze 05, 10:39

Zawsze ciekawiło mnie, czy Era przywozi jakąś dodatkową stację bazową ze sobą. Bo jak się tyle erowców zbierze, to może im braknąć infrastruktury. Nawet bez tego czasem szwankuje...

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 22 cze 05, 10:45

bulcsu:
dziekuję za chęć i wolę współpracy przy promocji festiwalu i sprzedaży karnetów. Organizacją festiwalu zajmuje się Stowarzyszenie NOWE HORYZONTY, a osobą koordynującą sprzedaż karnetów jest Pani Monika Treichel (e-mail:monikat@snh.org.pl). Proszę, prześlij do Pani Moniki swój adres mailowy, a ona się z Tobą skontaktuje po tegorocznym festiwalu. Pozdrawiam. Roman Gutek

PS.Zastanawiem się, dlaczego nie podajecie Państwo swojego imienia i nazwiska???

michał fetler

Na forum od:
15 cze 05, 11:09

Post 22 cze 05, 10:56

(...)

PS.Zastanawiem się, dlaczego nie podajecie Państwo swojego imienia i nazwiska???

o przepraszam...ja podaję :) pozdrawiam

Fenol

Na forum od:
29 gru 04, 0:11

Post 23 cze 05, 8:51

Odnośnie zniżek. Dlaczego nikt wcześniej nie powiedział, że cena biletu wzrośnie o ponad 20%!!!! Przecież teraz kupując 20 biletów ze zniżką zapłacę 240 zł!!!, a karnet na cały festiwal kosztował 250zł. Gdybym wiedział, że cena biletu tak wzrośnie, to kupiłbym wcześniej karnet, a nie kupowałem go tylko dlatego, gdyż kupując w poprzednich latach bilety wchodziłem do kina spokojnie, bez żadnych przepychanek, które niestety były mi znane odnośnie ludzi z karnetami. Teraz czuję się trochę oszukany, bo cena karnetu w stosunku do ceny pojedynczego biletu jest bardzo korzysta, a w takim wypadku zgodziłbym sie na te dantejskie sceny i kupiłbym ten karnet.
Jeszcze odnośnie cen biletów. Rozumiem, że sprowadzenie niektórych filmów jest drogie. Czy w takim razie ceny wszystkich biletów będą w wysokości 14 zł, czy też będą zróżnicowane, w zależności od filmu np. te nowe z Cannes po 14 zł, inne - tańsze, bo przecież to nie są filmy z Cannes (takie uzasadnienie podwyżki cen biletów przeczytałem powyżej (tzn. że filmy są wyświetlane w niedługim czasie po ich premierze w Cannes))
pozdrawiam

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 23 cze 05, 9:22

Fenol: premiujemy te osoby, które będą ogladać dużo filmów. Te które chcą ogladać tylko kilka tytułów muszą zapłacić za bilet 14 złotych. O kosztach organizacji festiwalu pisałem kilka postów wyżej, pisał również Krzysztof Głuchowski, więc nie chcę sie powtarzać...Serdecznie pozdrawiam. Roman Gutek

Fenol

Na forum od:

Post 23 cze 05, 15:08

Oczywiście zgadzam się z wszyskimi argumentami, tylko że ja byłem na wszykich festiwalach od Sanoka poczynając i tam bilety kosztowały 8 i 10 zł. Potem ich cena nie wzrastała. No może tylko wyrównała się do 10 zł. W tamtym roku wzrosła do 11 zł. Jeżli w poprzednich latach było dużo mniej uczestników i budżet udawało się zamknąć, to nie rozumiem wiec dlaczego w tamtym roku, gdzie była rekorodowa liczba uczestników, a ceny biletów wzrosły do 11 zł, nie udało się zaplanowanego budżetu zamknąć na plusie. Czyżby ktoś kto ten budżet przygotowywał, źle wszysko obliczył?Liczyłem się z podwyżką cen biletów w tym roku, ale wzrost z 11 zł na 14 zł trzeba chyba uznać za niewspółmiernie duży w stosunku zarówno do ceny biletów, jak isamych ich podwyżek w ostatnich latach. pozdrawiam i mimo wszysko do zobaczenia na w Cieszynie.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 23 cze 05, 15:37

Bardzo trudno jest porównywać festiwal w Sanoku i jego program z tegoroczną edycją. W żadnej z dotychczasowych edycji nie było tylu najnowszych i dobrych filmów. Jeszcze raz podkreślam, że promujemy osoby, które kupiły karnety. To osoby posiadające karnety stanowiły w ubiegłym roku 60% wszystkich festiwalowych widzów (stąd rekordowa liczba widzów na wszystkich filmach). Osoby, które kupiły pojedyncze bilety stanowiły 22% wszystkich widzów. Pozdrawiam. Roman Gutek

kubak

Na forum od:
8 gru 04, 10:49

Post 23 cze 05, 16:11

Rety Fenol, czy Ty naprawdę nie wierzysz, że nikt nie chce tu na Tobie zarobić? Jestem przekonany, że podwyżka została wprowadzono tylko z jednego powodu - była konieczna, by Festiwal mógł się odbyć. Skoro byłeś już na Festiwalu to znasz jego atmosferę - nie ma tu komercji, gwiazd seriali, stada kamer telewizyjnych, czerwonych dywanów. Festiwal jest deficytowy. To impreza robiona przez pasjonatów dla pasjonatów.
Po drugie: skoro wiedziałeś, że cena biletów od Sanoka już dwa razy wzrastała to na jakiej podstawie założyłeś, że w tym roku będzie taka sama jak w zeszłym? Nikt takich deklaracji nie składał (o ile wiem), było to wręcz bardzo prawdopodobne. Nie rozumiem zupełnie skąd Twoje poczucie oszukania. Dla pewności wystarczyło zapytać na forum.
10. Festiwal Filmowy Pięć Smaków / listopad 2016 / piecsmakow.pl

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 23 cze 05, 16:32

Fenol - jeszcze raz wyjaśniam:
1. to fakt nie podniesliśmy ceny biletu w zeszlym roku, choc powinniśmy / zlotówka więcej wynikala wylącznie ze zmiany przepisów podatkowych - musieliśmy wprowadzić VAT - czyli podwyżkę dostal minister finansów :)/
2. wplywy z biletów /również planowane po tegorocznej podwyżce/ nie pokrywają wiecej niz 35 % kosztów festiwalu - chyba że mamy je podnieść do ceny na prawdę wysokiej
3. więcej osób na festiwalu nie oznacza tylko więcej wplywów ale też więcej kosztów - obsluga widza, organizacja projekcji, transport, budowa i aranzacja nowych sal kinowych.
4. Festiwal w zeszlym roku mial deficyt bo takie bylo zalożenie /choc wolelibysmy zakladac co innego/ i jeszcze przez parę lat będzie mial bo inaczej ... patrz wyżej - ceny biletów.
5. System sprzedaży premiuje tych, którzy kupują dużo biletów - wtedy wzrost jest tylko o 1 lub 2 zl.
6. To ja jestem tą osobą odpowiedzialną za budżet
7. Dziekuję Ci, "że mimo wszystko spotkamy się w Cieszynie" - mam nadzieję, że Cię nie zawiedziemy
serdeczne pozdrowienia
ERA NOWE HORYZONTY

Fenol

Na forum od:

Post 23 cze 05, 21:57

Myśle że ta dyskusja nie ma sensu ale gwoli wyjasnienia oraz spostowania nieprawdziwych informacji. Do Kubaka: Nigdy nie powiedziałem, że ktos chce na mnie zarobić. To Twoje słowa. Czytaj dokładnie moje posty. Nigdy też nie powiedziałem, że nie spodziewałem sie wzrostu cen biletów. Powiedziałem, że spodziewałem się wzrostu, ale nie wysokości ok. 20 %. Może z tym oszukaniem to trochę przesadziłem, ale w poście wyjaśniłem o co mi chodziło (zawsze kupowałem bilety, a gdybym wiedział, jaka będzie w tym roku ich cena, kupiłbym karnet).
Do p. Krzysztofa (kg): Zgadzam się z Panem, ale .... tak jak powiedziałem, gdybym wiedział ...
Poza tym wszyskim, uważam że festwial jest super i zawsze będę na niego jeździł. Po zakończeni każdego już czekam na następny. Atmosfera która tam panuje jest nie do opisania.
Powiem tak: nic mnie nie powstrzyma przed coroczna wizytą w Cieszynie, tylko trochę zaskoczła mnie ta cena biletów, stąd mój głos.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 24 cze 05, 6:19

Dziękujemy Fenol! Chwala Ci za to! Już w poniedzialek ogloszenie kalendarza projekcji. Do zobaczenia w Cieszynie
ERA NOWE HORYZONTY

nadrazil

Post 28 cze 05, 17:09

Jak bedzie wyglądało zamawianie biletów? Będą specjalne formularze do wypełnienia w internecie?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 28 cze 05, 17:39

nadrazil: powyższy Twój post jest PIĘCIOTYSIĘCZNYM POSTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na festiwalowym forum. Należy Ci się poważna nagroda (może i kilka nagród). Interesujesz się zakupem biletów, więc mniemam, że nie masz karnetu. Czy tak? Proszę, podaj mi swój adres e-mailowy...

nadrazil

Post 28 cze 05, 18:56

Oto mój adres: klarens1@wp.pl - !!!!!!!! :) Nie, nie mam karnetu! Czyżbym napisał wcześniej jakichś bzdur...

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 28 cze 05, 19:12

nadrazil: nie napisałeś wcześniej żadnych bzdur. Po prostu pomyślałem, aby dać Ci w prezencie bezpłatny karnet i worek pełny innych prezentów. Tak więc nie musisz już kupować biletow. Pozdrawiam. Roman Gutek

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 28 cze 05, 19:16

nadrazil - serdeczne gratulacje - worek w istocie okaże się bardzo ladną nową torbą festiwalową z ciekawą zawartością
ERA NOWE HORYZONTY

nadrazil

Post 28 cze 05, 22:59

Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!! Jestem zaskoczony!!!!!!!!! Byłem akurat w pracy i pomyślałem, że to może jakiś żart. (Mam głupia pracę :) ) Jestem szczęśliwy i brak mi słów. Byłem właśnie na festiwalu wroclawnonstop, oglądałem piękne zdjęcia i rozmawiałem ze świetnym kolegą, który kiedyś zostanie słynnym dokumentalistą. Spędziłem więc czas filmowo :) przy jazz muzyce. Takiego prezentu nigdy bym sobie nie wyobraził. A ponadto ten 5000-tysięczny post!!!! To tak brzmi nostalgicznie, niemal jak przodownik pracy!!!!! Panie Romanie, ekipo organizatorów, Nowe Horyzonty, dziękuję Wam i...... dziękuję Wam i.... cały urlop będę z Wami!!!! Cieszę się i idę zjeść obiadokolację z moją kochaną dziewczyną, która razem ze mną się Cieszyn. Cieszyn się razem. Cieszyn się z Wami. UUUUUUUUUUUUUUU!!!!! JEA!!!!!!!!!

A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 29 cze 05, 16:36

:D Aż się człowiek sam do siebie śmieje jak czyta taką czystą radość :D
(Albo też jestem dziwna)

ale

Post 30 cze 05, 14:49

ale narzekacie :)
troszkę optymizmu.. będziecie mieli okazję obejrzeć tyle wspaniałych filmów, a wy tutaj o kilka złotych się kłócicie :)

ps. "Do wejścia na pokaz upoważnia okazanie biletu wielokrotnego 20+ wraz z zakupionym biletem w cenie specjalnej." - cóż to za bilet w cenie specjalnej?

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 30 cze 05, 15:59

wszystkie szczególy o biletach są na stronach www.eranowehoryzonty.pl
cena specjalna przy bilecie 20+ wynosi 12 zl
ERA NOWE HORYZONTY

ale

Post 30 cze 05, 16:35

tak tylko mnie zastanowiło, bo budowa zdania sugeruje, że prócz biletu wielokrotnego trzeba coś jeszcze kupić..

nadrazil

Post 30 cze 05, 17:58

Czy przy bilecie wielokrotnym bedzie można wyszczególnić, których seansów dotyczy? Oby była taka możliwość... Nie mogę się doczekać...

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 30 cze 05, 18:18

bilet wielokrotny dostaje się jak się zamówi więcej niż 9 biletów na różne seanse /10+/ i wtedy każdy z od 10 do 19 biletów kosztuje 13 zl lub jak sie zamówi więcej niż 19 bieltów na różne seanse /20+/ i wtedy każdy od 20 biletów wzwyż kosztuje 12 zl. Warunkiem jest zamówienie biletów na konkretne różne /nie mozna zamawiać więcej niż 1 bilet na ten sam seans/ seanse za jednym zamachem.
Bilet wielokrotny sklada się z identyfikatora imiennego /10+ lub 20+/ i odpowiednich biletów na seanse. Te specjalne bilety ważne są tylko z bieletem wielokrotnym /czyli wlaśnie imiennym identyfikatorem/
Ostatnio edytowano 30 cze 05, 18:55 przez kg, łącznie edytowano 1 raz
ERA NOWE HORYZONTY

Następna strona

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne