Wolontariat

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 6 cze 05, 13:38

Ja bym chciał maila z pocieszeniem. Na przykład:

Niestety nie udało ci się otrzymać ciepłej posadki wolontariusza. Nie było źle, ale w przyszłym roku musisz się postarać. Za rok, o ile nie zmienią się wymagania potrzebował będziesz jeszcze prawa jazdy na TIRy, ukończenia studiów z filmoznawstwa, znajomości języków czeskiego, francuskiego, chińskiego i fińskiego, i kilku innych drobnostek. Z pozdrowieniami [i w tym miejscu obowiązkowo własnoręczny podpis pani Moniki]

sputnik

Post 6 cze 05, 19:54

a dzis do mnie ktos dzwonil z numeru zaczynajacego sie na 0-32... od razu pomyslalam, ze skoro ze Slaska, to z Cieszyna i Festiwalu. :)

ale chyba to plonne nadzieje? ktos wie, czy biuro kontakowac sie bedzie jedynie mailowo czy tez telefonicznie? i to juz?

jutro odzwonie pod tamten nr w kazdym razie.

PiT (Cieszyniak)

Post 6 cze 05, 21:13

0-32 to nie kierunkowy z cieszyna, do cieszyna jest 0-33. a jesli by dzwonili to raczej z warszawy...

ave_Adore

Na forum od:
21 lut 05, 14:29

Post 6 cze 05, 21:42

a do mnie nikt nie dzwonił..cholera, moze nie dostane sie? :P nie wpisałam w ankiecie, ze prowadze rozgłosnie radiową(szkolna) ..to napewno przekresli moj udział w projekcje WOLONTARIAT..aj! :D

stanley k.

Post 6 cze 05, 22:50

jaaaaa, co wy sie tak tym podniecacie strasznie?

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 7 cze 05, 9:41

Moi Mili,
Najchętniej przyjęłabym każdego z Was, ale niestety liczba miejsc wolontariackich jest ograniczona. Odpowiedź pozytywną bądź negatywną :( otrzymacie mailowo 13 czerwca.
Pozdrawiam serdecznie
Monika Treichel
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

corner

Na forum od:

Post 7 cze 05, 13:34

Nawet jak będzie negatywna, to nie obrażę się na festiwal :)

husky

Na forum od:
5 lut 05, 12:34

Post 7 cze 05, 16:09

mt napisał(a):Moi Mili,
Najchętniej przyjęłabym każdego z Was, ale niestety liczba miejsc wolontariackich jest ograniczona. Odpowiedź pozytywną bądź negatywną :( otrzymacie mailowo 13 czerwca.
Pozdrawiam serdecznie
Monika Treichel

ja jestem dobrej myśli..
"Finally We Are No One"

PPHP

Na forum od:
26 lut 05, 12:56

Post 7 cze 05, 17:12

Tylko to już pozostało. A jka tam wolontariusze zapisani już na kursy dokształcające żeby spełnioać wymagania?

corner

Na forum od:

Post 7 cze 05, 18:48

PPHP napisał(a):A jka tam wolontariusze zapisani już na kursy dokształcające żeby spełnioać wymagania?

Ci są przegrani. Trzeba było zapisać się na kurs wcześniej i w tej chwili mieć go już ukończony.

Proponuję w pierwszej kolejności przyjąć na wolontariuszy osoby udzielające się na forum. Za udzielające się można uznać te, które mają dorobek minimum 33 postów :P.

PS: Żeby tylko ktoś nie pomyślał, że wszyscy tu wpadliśmy w obsesję i zwariowaliśmy :).

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 7 cze 05, 19:06

my kochamy forum i tyle
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

corner

Na forum od:

Post 7 cze 05, 20:26

Freak_lodz napisał(a):my kochamy forum i tyle

Aaa! Oczywiście! :P

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 7 cze 05, 21:30

Wierzę, że kochacie, ale też je uporczywie zaśmiecacie. Błagam, piszcie posty, które naprawdę coś wnoszą. W tym topicu nie będę jeszcze niczego usuwał, proszę Was o dyscyplinę.

PPHP

Na forum od:
26 lut 05, 12:56

Post 9 cze 05, 18:39

Forum to moje drugie życie :P i właśnie się zastanawiam co mógłbym wnieśc do mojego życia, żeby stało się barwniejsze. Może ktoś wie czym beda się zajmowac wolontariusze w tym roku?

joasia

Na forum od:
3 lut 05, 11:07

Post 9 cze 05, 19:40

podejrzewam, że tym samym co zwykle;)
chyba że pojawią się jakieś dodatkowe funkcje,jak np.w zeszłym roku praca w wypożyczalni rowerów.

Freak_lodz

Na forum od:

Post 9 cze 05, 20:26

Dzwonila pani M:D
Jestem jestem!! Cieszyn tralalla tralalal...mam nadzieje ze do Was tez juz dzwonila:)

Ekipa forumowa musi byc silna:D

Proponuje intregracyjna impreze:D
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

ave_Adore

Na forum od:

Post 10 cze 05, 13:23

GRATULUJE!! :)

a do mnie nie dzwonili..coraz czarniej to widze..aj!

corner

Na forum od:

Post 10 cze 05, 13:57

Ja też gratuluję (czy to już zaśmiecanie?)! Pamiętając jednak, że:
mt napisał(a):Odpowiedź pozytywną bądź negatywną otrzymacie mailowo
uważam, że brak wiadomości to całkiem dobra wiadomość :).

husky

Na forum od:
5 lut 05, 12:34

Post 10 cze 05, 19:04

żeby nie zaśmiecać za dużo <lol> do mnie też dzwonionoo :D

integracja :> jak najbardziej, może 20 lipca zawody w pływaniu w fontannie na ryneczku ?? i maraton do retro żabki po rogaliki ;)

Bardzo się cieszę z wolontariatu tylko nie wiem co będę robił jeszcze.. narazie będziecie mogli mnie zobaczyć w Poznaniu rozdającego ulotki festiwalowe..
"Finally We Are No One"

ave_Adore

Na forum od:

Post 10 cze 05, 19:57

pytanie do organizatorów:

podałam zly numer telefonu..chyba..czy tylko w taki sposób informujecie o dostaniu sie?

husky, moje GRATULACJE :)

a teraz do nauki, nauki.. aj!

Mattatijjah

Na forum od:
10 lut 05, 18:09

Post 11 cze 05, 7:23

napięcie rośnie, ale luzik - możemy jeszcze zachować powagę i spokój. tylko mała część osób otrzymała wcześniejsze powiadomienie. Tobie, ave i np. mi pozostało grzecznie i cierpliwie czekać na maila. to już tylko dwa dni...

przyznam, że nie spodziewałem się, że tak mi się udzieli atmosfera wyczekiwania na wyniki. jakbym co najmniej Oscara albo inną Złotą Palmę miał dostać ;)
['] - ENH Cieszyn (2002 - 2005)

... może dam szansę Wrocławowi.

ave_Adore

Na forum od:

Post 11 cze 05, 8:52

hhahahahah :) ale po co Ci zepsuta zabakwa, co by stała i zasmiecała :P parafrazujac Sidney'a, hey! Polacka :P

najgorsze jest czekanie.. kazde czekanie, nawet pod drzwiami stomatologa :D kiedys, spiesząc sie, klęłam w myslach, ciskałam inwektywy na to, ze panowie akurat dzis musze łatac droge..a mi sie tak spieszy..teraz z pełnym lajtem :D podchodze do oczekiwania.. no prawie :P niach niach :P

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 11 cze 05, 9:45

Moi Mili,

W poniedziałek każdy z Was otrzyma odpowiedź mailowo. To, że do kogoś nie zadzwoniłam wcale nie oznacza, że nie będzie w wolontariacie. Kilka osób otrzymało wczesniej odpowiedź dlatego, że potrzebujemy pomocy wolontariuszy juz teraz do kolportażu ulotek.
Uwierzcie mi, że podjęcie decyzji pozytywnej bądź negatywnej nie jest dla mnie proste - zgłosiło się prawie 500 osób! Każde zgłoszenie przeczytałam juz dwa razy. Dziś i jutro przeczytam po raz trzeci i podejmę decyzję. Dlatego proszę Was jeszcze o chwilę cierpliwości.
Pozdrawiam serdecznie,
Monika Treichel
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

m.

Na forum od:
13 cze 05, 13:28

Post 13 cze 05, 13:40

czy maile zostaly juz rozeslane?
pozdrawiam:)

Medb

Na forum od:
13 cze 05, 13:48

Post 13 cze 05, 16:10

ja jeszcze nic nie dostałam - sprawdzałam koło 15.00 i teraz, ok. 17.00 Trochę mi to problemu sprawia, bo muszę do sąsiadów biegać i sprawdzać pocztę - nie mam tymczasowo internetu w domu:(
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
Medb:)

ave_Adore

Na forum od:

Post 13 cze 05, 17:32

nie mam tez..hm..moze jutro? :P

...

Post 13 cze 05, 17:35

ciekawe jakie są kryteria wyboru wolontariuszy:> jestem na studiach filmoznawczych, znam 3 obce języki (angielski, niemiecki i francuski)... bardzo mnie ciekawią te kryteria... z taką polityką nigdy nie przybędzie nowych ludzi, tylko stare towarzystwo zamknie się w swoim gronie, bedzie sie kisić we własnym sosie i koniec szans dla innych... gratulacje, gratulacje..

[czyli tak jak wszędzie - najcenniejszą częścią człowieka są plecy:>]

joasia

Na forum od:
3 lut 05, 11:07

Post 13 cze 05, 17:55

ależ z Ciebie malkontent;)
oprócz wykształcenia i znajomości języków zapewne liczy się osobowość,kreatywność itd,natomiast sposób wypełnienia ankiety mówi o człowieku znacznie więcej niż by się mogło wydawać.nie zmienia to jednak faktu,ze szkoła filmowa w jednej z rubryczek może być atutem:)

dorka

Post 13 cze 05, 18:12

Oj kiedy kiedy będą info o wolontariacie, już chyba 100 razy sprawdzałam poczte zamiast się uczyć :)

m.

Na forum od:

Post 13 cze 05, 18:18

ja juz wiem, ze nic z tego:(

corner

Na forum od:

Post 13 cze 05, 18:38

m. napisał(a):ja juz wiem, ze nic z tego:(

Co to znaczy? Że dzisiaj nie ma co liczyć na maila, czy że już dostałeś?

m.

Na forum od:

Post 13 cze 05, 20:07

corner napisał(a):
m. napisał(a):ja juz wiem, ze nic z tego:(

Co to znaczy? Że dzisiaj nie ma co liczyć na maila, czy że już dostałeś?

dostalam maila

tayuki

Post 13 cze 05, 21:15

udało się! Będę pracować w Galerii Szarej! Łuhuu! Ja z Warszawy nie jestem ale będę z kumpelą z Warszawy jechać więc też mogę sie pointegrować :)

paj

Post 13 cze 05, 21:37

Czy wszyscy już dostaliście maile?
Ja cały czas nie mam nic.... mam nadzieję, że nawet jeśli odpowiedź jest nagatywna, to jednak mail zostanie wysłany.... (?)

Ja też już chcę wiedzieć :(

alicja

Na forum od:
11 mar 05, 18:50

Post 13 cze 05, 22:15

też jestem przyjęta :D do wypożyczalni rowerów.
Wprawdzie nikt znajomy nie kandydował na wolontariusza, ale mial ze mna jechac... a jednak nie pojedzie. Wiec musze sobie znalezc szybko nowych znajomych, zeby tam nie byc jak jakas sierota ;)

Natalia

Na forum od:
15 lut 05, 1:19

Post 13 cze 05, 22:20

tak, tak, integrujmy się, jak najbardziej :)

gość

Post 13 cze 05, 22:28

Ja też jestem :) Będę roznosił gazetkę festiwalową (tylko zastanawiam się gdzie, bo Cieszyn taki mały - mieszkam więc wiem ;) ).

Natalia

Na forum od:
15 lut 05, 1:19

Post 13 cze 05, 22:32

gość napisał(a):Ja też jestem :) Będę roznosił gazetkę festiwalową (tylko zastanawiam się gdzie, bo Cieszyn taki mały - mieszkam więc wiem ;) ).

oj, mój drogi, w zeszłym roku to roznoszenie to była kupa biegania, naprawdę. gazetka jest drukowana partiami, a wszyscy czekają na nią od rana, także do obskoczenia wszystkie kina, centrum, galerie...podejrzewam, że pracy Ci nie zabraknie;)

Gość

Post 13 cze 05, 22:45

a ja chce wreszcie odpowiedź :( skrzynka pusta ciągle...

gość jako odwiedzający

Post 13 cze 05, 22:47

Ad. Natalia.
Ah, dziękuję za informację, bo się zastanawiałem nad tym co będę robił. Z tym bieganiem nie będzie tak źle bo lubię
jazdę na rowerze... :)

paj

Post 13 cze 05, 22:47

Drogi Gościu, łączę się z Tobą w bólu, bo u mnie też wciąż pustki.... :-(

martek czekająca

Post 13 cze 05, 22:53

Paj w pewnym stopniu mnie to pociesza bo już sie zastanawiałam że może zrobiłam coś nie tak... :/ ja sie nie doczekam... :(

gichot

Na forum od:
13 cze 05, 21:32

Post 13 cze 05, 22:54

Mawiają, że brak wiadomości to dobra wiadomość. 3majcie się, będzie dobrze ;)

Freak_lodz

Na forum od:

Post 13 cze 05, 22:56

no wiec ja bede w Klubie Festiwalowym...mrrrau:)

Imprezy integracyjne wszystkie wskazane...:)

A z noclegiem to moze byc kiepsko...nie chce Was martwic bo my juz jakis czas temu zalatwiaismy i bylo marnie...( ale moze z tego powodu ze wieksza grupa jedziemy)
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

paj

Post 13 cze 05, 23:09

minęła północ, mamy już 14stego, a tu wciąż nic.... Coś mi się wydaje, że to jednak nie jest dobra wiadomość :( Straszne takie czekanie, tym bardziej, jeżeli bardzo zależy..............
Mam nadzieję, że w końcu coś przyjdzie... Fajnie, że znacie już nawet swoje funkcje. Zazdroszczę, zazdroszczę.... :)

alicja

Na forum od:
11 mar 05, 18:50

Post 13 cze 05, 23:15

mam nadzieje, ze jednak mi sie uda jakis nocleg znalezc jeszcze... jak nie, biore spiwor i klade sie gdzie popadnie ;)

martek

Post 13 cze 05, 23:15

moze listonosz sobie przysnął... kurcze nigdy z taka częstotliwością nie odświerzałam poczty ;) tez zazdroszcze tym co wiedzą... czekam dalej, bo innego wyjścia nie ma :]

ptasio

Post 14 cze 05, 12:45

Czy zostały juz rozesłane odpowiedzi do wszystkich, którzy wypełnili formularze zgłoszeniowe?? Do mnie nic nie doszło:( Prosze o informację

ave_Adore

Na forum od:

Post 14 cze 05, 14:16

Alicja napisała

też jestem przyjęta do wypożyczalni rowerów.
Wprawdzie nikt znajomy nie kandydował na wolontariusza, ale mial ze mna jechac... a jednak nie pojedzie. Wiec musze sobie znalezc szybko nowych znajomych, zeby tam nie byc jak jakas sierota

czyli to Ty bedziesz ze mna w wypozyczalni :) no no :) [/b]

Freak_lodz

Na forum od:

Post 14 cze 05, 14:30

ave_Adore napisał(a):Alicja napisała

też jestem przyjęta do wypożyczalni rowerów.
Wprawdzie nikt znajomy nie kandydował na wolontariusza, ale mial ze mna jechac... a jednak nie pojedzie. Wiec musze sobie znalezc szybko nowych znajomych, zeby tam nie byc jak jakas sierota

czyli to Ty bedziesz ze mna w wypozyczalni :) no no :) [/b]

Moja majelpsza kumpela i jej kumpel beda Was czesto nawiedzac w sprawie rowerow:) Przyszykujcie sie psychicznie:)

No coraz wiece osob z forum jest W.:)

Super!
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne