Lilly napisał(a):W tym roku dla posiadaczy karnetów z poprzednich edycji festiwalu dostępna była specjalna oferta przedsprzedaży - dostałam maila na ten temat.
Jednak, niestety, nie moge w tym roku przyjechać, choć w 2006 już sobie nie odpuszczę!
Moje pytanie dotyczy więc tego, czy pozostanę na liście mailingowej i czy proponowane będą mi nadal oferty specjalne? Bardzo bym chciała by tak było
Pozdrawiam
czy to znaczy, że na konkursowe trudniej dostać się z karnetem niż bez niego???? A poza tym, to jeżeli nie wpuszczą cię do teatru to masz marne szanse dojść np do ery albo do akademickiego na filmeMWu napisał(a):a w zeszłym roku miałem karnet i bez problemu dostałem się nas wszystkie seanse.Nawet na konkursowe, więc chyba troszke przesadziłaś mała:)
mała napisał(a):Taaaa... No i mamy dodruk karnetow! Ja się bardzo cieszę że nowa sala kinowa będzie otwarta i w ogóle ale fakty są takie że ilość osób z karnetami na najbardziej oblegane seanse się zwiększy (myślę oczywiście o filmach konkursowych na które mimo że były wyświetlane 2 razy ciężko byłosię dostać!!!!). Nie no super że jest wielkie zainteresowanie festiwalem - bardzo to pochwalam ale karnety powinny pozostać towarem 'dla zainteresowanych'. Ja wxale nie wysłałam zgłoszenia i kasy pierwszego dnia (tylko 2 tygodnie później) a na karnet się załapałam. Ci co się spóźnili - o mój Boże bardzo mi przykro, ale to nie moja wina!!!! Z całym szacunkiem ale powinni zadowolić się biletem!!! Możecie sobie pisać że jestem zacofana i przewrażliwiona, że chodzi o to żeby festiwal się rozrastał itd... proszę bardzo!A ja i tak uważam że o nowych trzeba zabiegać a o starych i wiernych dbać! Zobaczymy czy szanowni organizatorzy dadzą sobie z tym radę w tym roku! Jeśli tak to zjem karnet za karę, jeśli nie to sama jeszcze nie wiem co zrobię ale bęzie mi przykro! Uffff! To tyle!
mt napisał(a):Lilly napisał(a):W tym roku dla posiadaczy karnetów z poprzednich edycji festiwalu dostępna była specjalna oferta przedsprzedaży - dostałam maila na ten temat.
Jednak, niestety, nie moge w tym roku przyjechać, choć w 2006 już sobie nie odpuszczę!
Moje pytanie dotyczy więc tego, czy pozostanę na liście mailingowej i czy proponowane będą mi nadal oferty specjalne? Bardzo bym chciała by tak było
Pozdrawiam
W takim razie tak będzie
michał fetler napisał(a):kupie 2 karnety, kupie 2 karnety, kupie dwa karnety, KUPIE DWA KARNETY! tylko gdzie?! moze ktos chce zwrocic? blagam
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne