kg napisał(a):na razie potwierdzam słowacki Nocadeń w niedzielę 24 lipca
kg napisał(a):na razie potwierdzam słowacki Nocadeń w niedzielę 24 lipca
husky napisał(a):a Fisz nie będzie dj-em ??
kg napisał(a):er napisał(a):ueeee, a biletow wciaz zamawiac nie mozna :/
już od dzisiaj będzie można
Anonymous napisał(a):kg napisał(a):er napisał(a):ueeee, a biletow wciaz zamawiac nie mozna :/
już od dzisiaj będzie można
albo ja mam coś popsute albo nadal nie mozna zamawiać bletów :/
forever_ more napisał(a):A czy bilety na Oszibarack i na Unforgiven Trio też trza zamawiać przez internet? Czy karneciarze będą mieli możliwość zakupu na miejscu? Bo z jednej strony w czasie festu będzie większe ryzyko niedostania bileciku, ale jak myślę, że mam latać z każdą ośmiozłotówką na pocztę i wypełniać te przelewy straszne, żeby tylko ktoś mnie nie ubiegł, to czuję jak ocieram się nieskromnie o paranoję.
ave_Adore napisał(a):odnoszac sie do przedmówców: Kombajn mógłby byc.. Razz
saygon napisał(a):a i Kombajn tez popieram
Suzie napisał(a):Tak, tak, tak Negatyw i Kombajn !!!
forever_ more napisał(a):Suzie napisał(a):Tak, tak, tak Negatyw i Kombajn !!!
Nie uważam, żeby Negatyw był dobrym pomysłem. Fajne są koncerty, których nie spotyka się na co dzień - ERZI KISS MUSIC, Meredith - a nie kapelki rockowe, krążące co pół roku po wszystkich miastach. Może jakieś kompilacyjne koncerty, syntetyzujące kilka pradów, coś na kształt imprezy w Punkcie 17 czerwca ? [www.punkt.waw.pl]
Żeby w Cieszynie było unikalnie i niesztampowo nie wystarczy zaprosić kilku 'quasi sław' [Myslo, Negatyw]. Tak mi się zdaje.
Radar napisał(a):buuu dlaczego nie bedzie Fisz Envee, na Tworzywie bylo w tamtym roku swietnie !! A no i sa noowe fajne propozycje ze stajni Asfaltu: Muzykoterapia (plyta na jesien, ale juz koncertuja i bedzie o nich glosno - zobaczycie)
Freak_lodz napisał(a):forever_ more napisał(a):Suzie napisał(a):Tak, tak, tak Negatyw i Kombajn !!!
Nie uważam, żeby Negatyw był dobrym pomysłem. Fajne są koncerty, których nie spotyka się na co dzień - ERZI KISS MUSIC, Meredith - a nie kapelki rockowe, krążące co pół roku po wszystkich miastach. Może jakieś kompilacyjne koncerty, syntetyzujące kilka pradów, coś na kształt imprezy w Punkcie 17 czerwca ? [www.punkt.waw.pl]
Żeby w Cieszynie było unikalnie i niesztampowo nie wystarczy zaprosić kilku 'quasi sław' [Myslo, Negatyw]. Tak mi się zdaje.
jak ma byc unikalnie to ja chce I AM X ...HAHAHHAA
Anonymous napisał(a):Freak_lodz napisał(a):forever_ more napisał(a):Suzie napisał(a):Tak, tak, tak Negatyw i Kombajn !!!
jak ma byc unikalnie to ja chce I AM X ...HAHAHHAA
Ojjj było by bardzo unikalnie...ale jak widac nikt sie X nie zainteresowal...;(
Powrót do 5. - Przed FF NH 2005