Ale były też miłe starsze panie, które wyściskiwały wszystkich do okoła, bo one tak kochaja młodzież...

Alienka napisał(a):W tamtym roku mój kolega Stark miał karnet, obejrzał 30 filmów i tylko jeden raz nie został wpuszczony na seans ("The Saddest Music in the World") z powodu braku miejsc. Co ciekawe kilka minut później obsługa wpuściła jeszcze czterech posiadaczy biletów... Bez komentarza.
sesese napisał(a):Ci z biletami zostali wpuszczeni bo kupili je na ten seans... co do karnetow jest okreslona liczba miejsc ktorych przekroczyc nie mozna...
Stark napisał(a):Alienka troche przekrecila. Wpuszczono CZTERY osoby, z TRZEMA biletami. Znaczy sie miejsca byly. Mimo to karnetowcy musieli obejsc sie smakiem.
joasia napisał(a):za darmo nikt do teatru nie wchodzi!
moze to był po prostu znajomy wolontariusz i został wpuszczony bez okazania plakietki,bo "bramkarz/bramkarka" go znał/a:)
dzień dobry napisał(a):o ile rozumiem, przez internet zeby placic, trzeba sobie wejść na allpay.pl no i co dalej?
dzień dobry napisał(a):i jeszcze coś Jeśli zamowie, a zaplace np za dwa dni? to moje zamowienie jest juz odrzucone, czy co?
mrta napisał(a):Czy dostaliście już potwierdzenie zakupu karnetu? Ja zapłaciłam 31 marca (czyli w ostatniej chwili..) i ciągle nie wiem czy mam ten karnet czy nie. Obecnie znajduję się w fazie sprawdzania poczty co 2 godziny i z każdą chwilą jest gorzej...A co jak.... Niieee... (chlip..)
Anonymous napisał(a):spokojnie- ja zapłaciłam ok. 2.03 a ostateczne potwierdzenie przyszło chyba 15. cierpliwości:)
PPHP napisał(a):Dostałęm maila, że pieniądze są na koncie, a czy oprócz tego dostajke się jakieś potwierdzenie i coś z czym idzie sie odebrać karnet?
PPHP napisał(a):A co jeżeli chodzi o akredytacje?
PiT napisał(a):mam pytanko dot odbioru karnetu. zamowilem juz karnecik i chcialem zapytać czy istnieje mozliwość odbioru karnetu w trakcie trwania festiwalu?? zależy mi aby mieć karnet, ale wracam do krajudopiero 24 lipca, czy wtedy będę jeszcze mogł odebrać karnet??
boggy napisał(a):Witam,
w okolicach godziny 14.00 19 maja zamówiliśmy, ja i moja dziewczyna, karnety, dokonując od razu płatności poprzez allpay / mTransfer.
czy będziemy mieli karnety ?
pozdrawiam
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne