Vautrin napisał(a):Piszecie, że o przyznaniu karnetu decyduje kolejność zgłoszeń oraz że trzeba przesłać dowód wpłaty.
A co jeśli ktoś zapłacił i wysłał zgłoszenie, lecz w międzyczasie zabrakło dla niego karnetów?
Vautrin napisał(a):Acha, jeszcze jedno. Może niezbyt na temat, ale interesuje mnie czy będzie gdzieś na stronie ostateczny program festiwalu? Chodzi mi o listę wszystkich filmów i koncertów bądź innych wydażeń kulturalnych. Ponieważ w moich rozważaniach na temat zakupu karnetu chciałbym uwzględnić mniej więcej na ile filmów będę miał chęć iść.
Kiki napisał(a):Witam, mam takie głupie pytanie: jeśli będę dokonywać przelewu telefonicznie lub przez net, to jak mam Wam przesłać dowód wpłaty ?
hela napisał(a):Kiki napisał(a):Witam, mam takie głupie pytanie: jeśli będę dokonywać przelewu telefonicznie lub przez net, to jak mam Wam przesłać dowód wpłaty ?
Przy każdej tego typu transakcji możesz wydrukować tzw. wtórnik, albo dowiedz się w banku jak uzyskać potwierdzenie przelewu w przypadku wykonania go przez telefon.
Trudno, zeby organizatorzy festiwalu sprawdzali w banku w jaki sposób wystawia on potwierdzenia przelewów.
ciekawy napisał(a):Jak sie domyslam karnety sa imienne. I stad moje pytanie.
Otoz planuje 1 kwietnia kupic karnet, zeby nie jechac w ciemno. Ale coz, w zyciu roznie bywa i (odpukac) cos mi wypadnie, nie bede mogl przyjechac. Czy podowczas istnieje mozliwosc odsprzedania komus karnetu (a chetni beda na pewno)?
dzień dobry napisał(a):Czy żeby być w Cieszynie, trzeba mieć paszport/dowód osobisty?
dzień dobry napisał(a):Czy mając karnet, będę upoważniona by wejść na każdą festiwalowa projekcję (oczywiście wyłączajć te specjalne...), czy może się zdarzyć, że np zabraknie dla mnie miejsca??
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne