11.MFF NH - Wasze wrażenia pofestiwalowe

Czułe słówka, szepty i krzyki. Jak było? Z czym wracasz? Wrażenia pofestiwalowe.
Dark Angel

Na forum od:
8 sie 05, 20:42

Post 11 sie 11, 19:43

ayya napisał(a):O, to jest bardzo dobra uwaga. W tym roku nawet na pytanie, czy jest S, powiedziano mi, że nie ma w ogóle, najmniejsza to M, która na mnie wygląda, jakby to było XXL. Zazwyczaj zostawiam koszulki w centrum festiwalowym, by ich w ogóle nie dźwigać, w tym roku białą dałam panu, który robił remont w mojej łazience.

Rozmiar S musiał się skończyć, bo pewnie wszystkie dziewczyny go wybierały w nadziei, że może jednak nie będą wyglądały jak worki (spoiler: w S też wyglądałam jak w worku). Ja się w każdym razie załapałam ;)

Melomanka

Na forum od:
26 lip 10, 15:35

Post 12 sie 11, 0:06

Dark Angel napisał(a):7. Magazyn K Mag. Totalna porażka. Nie wiem czy krótka wzmianka o Fellinim uzasadnia promowanie i rozdawanie takiego magazynu na festiwalu filmowym. Może się nie znam, ale ten magazyn sprawił wrażenie mocno snobistycznego, no chyba, że teraz festiwal też chce taki być.

A ja miałam wrażenie, że na każdej pokazanej okładce kobiety robiły dziwkarskie miny :-)

Co do reklam:
- Dobra Polityki, ciekawa muzyka, ciekawa grafika i idealnie krótki czas. Takie krótkie melodyjki powtarzane przed każdym filmem nie nudzą w takim stopniu jak wypowiadane kwestie (ja wprawdzie nie miałam karnetu, ale wyobrażam sobie, że wrażenia karnetowiczów były podobne do moich, kiedy przez 8 godzin w Tesco wykładałam towar w jednej alejce z ekranem, który emitował w kółko 5 reklam - od tej pory nienawidzę faceta z reklam Tesco).
- AFF - jak wyżej
- Bardzo sympatyczna reklama "kręć Wrocław"
- Ciekawy, dynamiczny skrót mało dynamicznego teledysku promującego Wrocław. Muzyka i zdjęcia bardzo mi się podobają, nawet nogami sobie przy nich pomacham, ale wciąż nie pojmuję, po co robić wielką akcję uczenia całego świata niepoprawnej nazwy miasta, ze zmodyfikowaną głoską, którą potrafiłaby wymówić chyba każda narodowość.
- Koszmar - reklama mojej uczelni. Aż mi się jej omawiać nie chce. Na szczęście trafiłam na nią tylko raz.

julcia

Na forum od:
21 maja 10, 19:16

Post 12 sie 11, 1:21

też nie lubię tego Vrots-love, też nie lubię reklamy Empiku i natarczywego klapsa od pay passa oraz też podoba mi się Polityka - ale dlaczego ten ośmioliterowy wyraz powstaje z siedmiu kreseczek?

hekuba

Na forum od:
9 sty 11, 22:21

Post 12 sie 11, 1:43

6. Plecak - niestety raczej męski, na kobiecie w ładnej sukience nie wygląda zbyt ciekawie No i jak ktoś wspomniał wcześniej rozwalał się zwyczajnie.

moj sie nie rozwalil, chodzilam niemal codzien z nim, wypelniony najczesciej, czasem az ciezki ;) moze nie wyglada super, ale dla mnie to bdb pomysl i super ze czarny a nie bialy czy rozowy ;)

7. Magazyn K Mag. Totalna porażka. (...) K Mag prawdopodobnie wyląduje w koszu.

nie bylam w stanie nawet przejrzec tego czegos.. nie wiem dla kogo to.. pomijajac fakt ze 90% to obrazki...

jesli chodzi o reklamy.. to wrocławskie 'vrots-love' pomysl ok, wykonanie porazka.. ludzie sa zbyt blisko, wiec skupialam wzrok zawsze na jednej osobie, a nie na calosci. do tego wszystko co robili - robili bardzo nierowno.. o dziwaczynym slowotworze 'vtrots-love' to juz sie nie wypowiem lepiej ;)
in minus tez mofilm, bo naprawde nic nie mowi, pay-pass i oczywiscie uniwerkowa.

reszta byla mi obojetna.
aff wolalam ubiegloroczna ze wzgledu na dzwiek :)

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 12 sie 11, 7:10

julcia napisał(a):też nie lubię tego Vrots-love, też nie lubię reklamy Empiku i natarczywego klapsa od pay passa oraz też podoba mi się Polityka - ale dlaczego ten ośmioliterowy wyraz powstaje z siedmiu kreseczek?

w bajkach z 7 powstanie 8 ;)

Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 13 sie 11, 16:37

hekuba napisał(a):capitol to chyba dluzszy remont ma w planie i w przyszlym roku go nie bedzie nadal - nie myle sie?

Nie mylisz się :D
Najwcześniej NH 2013 mogą brać pod uwagę przebudowany Capitol. O ile oczywiście nadal będzie zapotrzebowanie na jeszcze jedną ogromną salę, bo wtedy ma już być Narodowe Forum Muzyki z salą na 1800 miejsc (otwarcia, zamknięcia i wydarzenia specjalne z muzyką na żywo - jak znalazł).

Nieco propagandy o przebudowie Capitolu tutaj: http://www.teatr-capitol.pl/przebudowa-capitolu

Poprzednia strona

Powrót do Pieśni z drugiego piętra