grześ napisał(a):A ja bym proponował w uzupełnieniu przeglądu nowego kina szwedzkiego, coś z bardzo starego kina szwedzkiego, w ramach filmów niemych z muzyką na żywo - Skarb rodu Arne albo Furmana śmierci.
dnaoro napisał(a):ogółem nie potrzebuję super gwiazd muzycznych, byle porządnie i niedrogo(może nawet w cenie karnetu, za wcześniej pobraną wejściówką? symboliczne 5zł?)
okon napisał(a):Nie podpiszę się pod Bunuelem, Wendersem, Kar-Waiem czy Gatlifem. Panowie są dostępni i na DVD, i na wideo, dwaj ostatni mieli też tu i ówdzie swoje przeglądy.
chinaski napisał(a):Tylko "Piękność dnia".A gdzie on jest dostępny,konkretne przykłady?Czasem rzadko w tv o 1 w nocy to może..
okon napisał(a): Swego czasu nagrałem sporo tytułów na nieodżałowanym Le Cinema...
tangerine napisał(a):okon napisał(a): Swego czasu nagrałem sporo tytułów na nieodżałowanym Le Cinema...
Ale przecież Le Cinema tylko zmieniło nazwę na Europa, Europe, a teraz Zone Europa. Tylko, że trzeba mieć kabel. Ja właśnie szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie i nie tak znowu łatwo wynająć lokum z kablową.
Powrót do 9. - Przed 9. MFF ENH