Roman Gutek napisał(a):(...) Pierwsza edycja okazała się zbyt deficytowa. Szukamy teraz nowych możliwości finansowania. Nie jest łatwo, ale np. ERA jest poważnie zainteresowana wsparciem finansowym klubu. (...)
goggle napisał(a):, np. 13 jezior, Wielka ekstaza..., Last live in the universe, cokolwiek Tsai Ming Lianga, Garpastum, Turtles can fly.
Anonymous napisał(a):porucznik Seblon napisał(a):Jacenty: zapisy ---> kliknij
zapisalem sie i czekam teraz na jakies potwierdzenie czegos i czekam i czekam i czekam.... i nic sie nie dzieje... jak w polskim filmie...
Anonymous napisał(a):zapisalem sie i czekam teraz na jakies potwierdzenie czegos i czekam i czekam i czekam.... i nic sie nie dzieje... jak w polskim filmie...
Strator napisał(a):Fakt, odsypiamy. Garść wyjaśnień:
Osoba zajmująca się klubem filmowym to Marta Matowicka. Piszcie do niej na adres: klub@nowehoryzonty.pl
Strona klubu: http://www.klub.nowehoryzonty.plAnonymous napisał(a):zapisalem sie i czekam teraz na jakies potwierdzenie czegos i czekam i czekam i czekam.... i nic sie nie dzieje... jak w polskim filmie...
Mieliśmy dwa zgłoszenia aktualizacji historii. W jednym ktoś zadeklarował, że kupił karnet w 2006 roku. Zgłoszenie zostało zatwierdzone, ale mimo to nie daje to prawa do zniżki bo zniżkę mają posiadacze karnetów z 2007 roku.
d4b0 napisał(a):masakrytyczna napisał(a):Bo chciałbym wiedziec jak już wywalilem troszkę (niewiele fakt) pieniędzy za 2 edycje to przeczytałem że za trochę więcej (ponad 100) można dostać filmy z 1 edycji i zapisać się na drugą.
gdzie o tym przeczytales?
chinaski napisał(a):Czy ktoś mnie oświeci jak długo powinienem czekać na kartę i Palindromy?Pieniądze wpłaciłem dwa tygodnie temu..
Powrót do O wydarzeniach ze świata filmu