dj_ibutti napisał(a):Pytanie mam: Jeżeli "zapiszę się" dajmy na to we wrześniu to dostanę też Tarnation, czy nie?
Bo poprostu jestem uzależniony od wyników egzaminów na studia (zależność finansowa)
kg napisał(a):dj_ibutti napisał(a):Pytanie mam: Jeżeli "zapiszę się" dajmy na to we wrześniu to dostanę też Tarnation, czy nie?
Bo poprostu jestem uzależniony od wyników egzaminów na studia (zależność finansowa)
tak subskrypcja jest na cały zestaw
mj napisał(a):szanowni klubowicze,
musimy przyznać, że klub w tym momencie ograniczył się do swojego meritum, czyli wydawania filmów na DVD,
kiedy otwieraliśmy klub, wyglądało na to, że wydanie muzyki festiwalowej na płycie oraz koncertu Shibusashirazu na dvd jest kwestia kilku tygodni, niestety obie te sprawy dotychczas stoją w miejscu - stąd m.in. tak bardzo uboga propozycja w strefie klubowej...
wszystkich zawiedzionych bardzo PRZEPRASZAMY,
być może był to po części brak profesjonalizmu z naszej strony, częściowo jednak też zbieg różnych okoliczności, które nam zdecydowanie nie ułatwiły działania...
mamy nadzieję, że poza otoczką, sama prenumerata filmów
stanowi dla Was wartą docenienia inicjatywę,
forma klubowa jest próbą znalezienia sposobu na wydawanie niszowego, artystycznego kina na dvd (95% tytułów kalibru Tarnation nie doczekuje się w Polsce swojego wydania),
alternatywnie do klubu mogliśmy stworzyć bardzo ekskluzywne i drogie wydania każdego filmu albo nie ryzykować i nie wydawać go wcale, wybraliśmy wersję 'dla ludzi' i mimo wpadek oraz nakładu sił i środków - cieszymy się z tego
z pozdrowieniem
maciek jakubczyk
mj napisał(a):chinaski,
gerry juz czeka w naszych magazynach na zakończenie strajku,
odnośnie przyszłych tytułów-jeszcze chwilę musimy się wstrzymać,
konkretne filmy już nam chodzą po głowie, natomiast musimy przed przedstawieniem
propozycji zewaluować pierwszą edycję prenumeraty
karas,
dotychczas wszystkie filmy docierały do klubowiczów w terminach, które podawaliśmy w naszych inforamcjach, gerry przesunie się na grudzień, ale akurat nie z naszej winy..
pozdrawiam
mj napisał(a):karas,
proponuje przeczytanie mojego posta
zaczynającego się od "szanowni klubowicze"
z pozdrowieniem
mj
Powrót do O wydarzeniach ze świata filmu