Roman Gutek napisał(a):sillencio: może miałaś / miałeś jakieś super wymagania i ciągle nie mogą znaleźć dla Ciebie dobrej oferty, albo są mocno przepracowani, albo Twój list zaginął w kosmosie...Musisz napisać jeszcze raz. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Freak napisał(a):Ja mam pytanie o natańszą formę noclegu, mianowicie namiot...
Czy są jakieś pola namiotowe/campingi, niezbyt nieodległe od obiektów festiwalowych? I jaka jest ew. cena...?
Z góry dziekuję za info.
 jest pole na grobli - tak mi się wydaje że to będzie najbliżej
 jest pole na grobli - tak mi się wydaje że to będzie najbliżej

PiT napisał(a):Adres: ul. Na Grobli 16, 50-421 Wrocław
Tel.: 071/3434442 , aczkolwiek sam sprawdź na http://www.ekowczasy.pl/pola%20namiotowe.html

alicja napisał(a):o co dokladnie chodzi z tymi rezerwacjami i skad sie dowiedzieliscie, ze cos nie gra? nie wiem czy mam sie obawiac o swoja rezerwacje...?

Anonymous napisał(a):radze Ci przedzwonic bezposrednio do miejsca, w ktorym masz mieszkac bo i Ty droga kolezanko moglas pasc ofiara bezwzglednego Seby ! pozdrawiam
 to i tak jest chyba najlepsza cena w miescie :/ poza tym miasteczko ae to wakacyjne "Zaglebie imprez", portiernia ma byc czynna cala dobe a busy festiwalowe jezdza tam do drugiej w nocy (nie-festiwalowe pewnie cala noc).
 to i tak jest chyba najlepsza cena w miescie :/ poza tym miasteczko ae to wakacyjne "Zaglebie imprez", portiernia ma byc czynna cala dobe a busy festiwalowe jezdza tam do drugiej w nocy (nie-festiwalowe pewnie cala noc).

.
. i ten pokoj w hostelu Trio (30 zł/dzien) jest wciaz wolny. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze dzownic: 665  09   24   14. Pozdrawiam!
 i ten pokoj w hostelu Trio (30 zł/dzien) jest wciaz wolny. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze dzownic: 665  09   24   14. Pozdrawiam! 

. student filmoznawstwa i studentka niefilmoznastwa szukają dachu nad głową na te pare dni
. student filmoznawstwa i studentka niefilmoznastwa szukają dachu nad głową na te pare dni  . requiemdlafreyji@interia.pl
. requiemdlafreyji@interia.pl
Powrót do 6. - Aaaby spać we Wrocławiu