Ewa napisał(a): i pani mnie poinformowała, że miejsc już prawie nie ma i mam cierpliwie czekać.
wojtek.meister napisał(a):Piter => Hotel "Tenis"
ul. Krępicka 33
tel. (071) 349-31-15
Miałem nocować w tym hotelu, ale jednak rodzina mnie przygarnie. Jak utargujesz się dobrze, to gość zejdzie z ceny nawet do 20zł.
Roman Gutek napisał(a):Grzesiek! Serdecznie dziękuję Ci za rzetelne informacje. Przed chwilą wróciłem z Wrocławia gdzie po raz kolejny mielismy spotkanie dotyczące noclegów. Ekipa z Centrum Informacji Turystycznej z Wrocławia przygotowuje bazę noclegową. Zapewnia wszystkich, ze będzie dużo tanich noclegów, również kwatery prywatne, które w wakacje nie są wynajmowane przez studentów. Pozdrawiam. Roman Gutek
tozyje napisał(a):witam. miejsca, miejsca, miejsca. panie romanie. wiemy, że nie jest pan od łatwienia noclegów, ale moje wrażenie w kwestii ich dostepności jest póki co fatalne. jako student celuje w nocleg tani. schroniska, akademiki, tanie kwatery. schronisko przy hotelu tumskim zarezerwowane, w innych schroniskach nic nie wiedzą o festiwalu i mozna się tam "ulokować" jedynie na maksimum kilka dni (na przykład na Kołłątaja na trzy!). centrum ma same drogie oferty, jest ich mało, kontakt telefoniczny z nimi zajmuje szmat czasu bo - zdaje się, że - obsługują równolegle gości fizycznie obecnych we wrocławiu. akademiki sa dosyć daleko od centrum (nocne dojazdy, może z przesiadkami, co to za kilkamt, warszawski?). czemu nie jest uruchomiona (przez agencję) strona netowa z ofertami, gdzie mozna byłoby zapoznać się po krótce z ofertą, cenami, zobaczyć małe zdjęcie. niestety okazuje się, że baza we wrocławiu jest gorsza niż w małym cieszynie. ceny, cenami, już się licze, że trzeba będzie zapłacić, ale organizacja fatalna. rozumiem, że ci festiwalowicze, którzy odpowiednio wcześnie nie zadbają o noclegi, będą musilei wziąć to co zostało. ale jeśli ktoś żyje tym festiwalem, wieży w szanse jego powodzenia na nowym gruncie i chce odpowiednio wcześnie mieć coś zabukowane i nie ma takiej mozliwości, no to znaczy, że jest tak sobie. pozdrawiam i prosze o interwencję!
tozyje napisał(a):zachęcam wszystkich do konatktu z citem drogą mailową - nowehoryzonty@itwroclaw.pl. nie powinno być problemu. pozdrawiam!
Powrót do 6. - Aaaby spać we Wrocławiu