Już podczas 11. MFF NH będzie można dokonywać rezerwacji za pomocą SMS!
 Rezerwacja seansu przez sms. Szczegóły >>>

doktor pueblo napisał(a):Po pierwsze - skąd będę wiedział, że udało mi się załapać na seans, skoro nie będzie żadnych sms-ów zwrotnych?
doktor pueblo napisał(a):Po drugie - czy usługa jest dostępna darmowo dla użytkowników wszystkich sieci, czy tylko T-Mobile?

Prolka napisał(a):Jednym smsem można dokonać jednej rezerwacji, prawda?
Prolka napisał(a):Co z smsami wysłanymi też przed "godziną zero", czyli 8:30? Skąd będę wiedziała, czy mam dobrze ustawiony zegarek? (Chyba sobie sama jednak odpowiem, przecież dostanę smsa zwrotnego, że ... nie można jeszcze dokonywać rezerwacji na ten dzień?)

A* napisał(a):Mam problem z weryfikacją numeru - wielokrotnie próbowałam się zweryfikować, ale kodu ani widu ani słychu. Co z tym mogę zrobić?

piomaj napisał(a):Świetny pomysł z tą rezerwacją. Teraz każdy może o godzinie 8:30:01 spamować serwer z bramek internetowych i rezerwować szybciej. Dzięki temu filmy znikają szybciej niż strona się odświeża... ktoś ma podobne spostrzeżenia? Może feedback od organizatorów w tej sprawie? Pozdrawiam

Z tym że warto wówczas dodać stosowne info do regulaminu, że jest to wymagane.
 Z tym że warto wówczas dodać stosowne info do regulaminu, że jest to wymagane.

hekuba napisał(a):zapewne mozesz bledny nr wpisac zeby to ominac
 Po podaniu numeru na stronie, SMSem wysyłany jest kod weryfikujący, który należy wpisać.
 Po podaniu numeru na stronie, SMSem wysyłany jest kod weryfikujący, który należy wpisać.Powrót do Czas, który pozostał