i natychmiast nabyć czy też jest ich jeszcze trochę i mogę go spokojnie kupić za kilka dni? w zeszłym roku spóźniłam się dokładnie o jeden dzień -____-.
 i natychmiast nabyć czy też jest ich jeszcze trochę i mogę go spokojnie kupić za kilka dni? w zeszłym roku spóźniłam się dokładnie o jeden dzień -____-.

Melomanka napisał(a):Aha, i czy można będzie jutro kupić bilet na pierwszy seans "Rozstania", czy też on jest tylko na te wyżej omawiane wejściówki dla posiadaczy karnetów?
 ). Ale pojawiła się informacja, że bilet na seans 21 lipca kosztuje 30 zł, więc w sumie tak lepiej.
 ). Ale pojawiła się informacja, że bilet na seans 21 lipca kosztuje 30 zł, więc w sumie tak lepiej. Byłoby to znaczne ułatwienie.
 Byłoby to znaczne ułatwienie.
Melomanka napisał(a):Rzeczywiście, teraz już da się je wstawić do koszyka, ale zaraz po 12.00 widniały u mnie jako wyprzedane. No a bilet już kupiłam, trudno.
jet napisał(a):Dlaczego nie można płacić za dzisiaj zamówione bilety w Teatrze Lalek tylko przez dotpay? Dopiero od 19.07 - to chyba trochę za późno..Byłoby to znaczne ułatwienie.

doktor pueblo napisał(a):A czy będzie w tym roku uruchomiony jakiś próbny system rezerwacji, żeby zobaczyć jak to działa, zanim wszystko się zacznie? W zeszłym roku nie miałem karnetu tylko bilety, więc jeszcze nie miałem okazji z niego korzystać.
Strator napisał(a):Ale jaki jest problem z Dotpay? Chcesz zapłacić gotówką? Dotpay obsługuje wszystkie polskie banki.
Powrót do Czas, który pozostał