raf napisał(a):Hitem jednak dla mnie jest wachlarzyk - najpierw pytanie:"A co to???", a potem wesołe szczęki opadnięcie. Tylko dlaczego nie jest w kolorze "pinku"???
 Gdy jest złożony to z większej odległości może go przypominać. A jak się osłuchała, że na festiwalu będzie kino erotyczne to się biedna zaczęła o mnie martwić. Że nam w pakiecie od razu testy dają
 Gdy jest złożony to z większej odległości może go przypominać. A jak się osłuchała, że na festiwalu będzie kino erotyczne to się biedna zaczęła o mnie martwić. Że nam w pakiecie od razu testy dają  Dla mnie ten wachlarzyk jest najlepszy. Plecak też niczego sobie, ale marzyła mi się taka torba, jak była na AFF. Choćby i w amarancie. Patrząc na logo sponsora, spodziewałam się, że w ogóle wszystko będzie w różu, a tu nawet smycz w neutralnych barwach. Wszystko to chyba z myślą o chłopcach.
 Dla mnie ten wachlarzyk jest najlepszy. Plecak też niczego sobie, ale marzyła mi się taka torba, jak była na AFF. Choćby i w amarancie. Patrząc na logo sponsora, spodziewałam się, że w ogóle wszystko będzie w różu, a tu nawet smycz w neutralnych barwach. Wszystko to chyba z myślą o chłopcach.
 mój własny, zeszłoroczny jest już niestety nie do użytku, a przydawał mi się bardzo...
 mój własny, zeszłoroczny jest już niestety nie do użytku, a przydawał mi się bardzo...

Mnie już nie bawi stanie w kilometrowych kolejkach, więc rzeczywiście często siadam, gdzie wolne
 Mnie już nie bawi stanie w kilometrowych kolejkach, więc rzeczywiście często siadam, gdzie wolne 

Nastepnego dnia system już działał, co stegoskoro strona....zamarła na 30 minut i znów moich filmów nie było
 Nastepnego dnia system już działał, co stegoskoro strona....zamarła na 30 minut i znów moich filmów nie było 

Powrót do Czas, który pozostał