Jarosz napisał(a):Moi drodzy, w oczekiwaniu na oficjalne ujawnienie programu postanowiłem zebrać z dostępnych mi źródeł wszystkie dotychczasowe przecieki. Ktoś wie coś więcej, niech się dopisuje
I tak poza retrospektywą twórczości Johna Cassavetesa czekają nas podobno między innymi następujące tytuły:
- And Everything is Going Fine Stevena Soderbergha,
- Winter's Bone Debry Granik,
- Double Tide Sharon Lockhart,
- Don't Go in the Woods Vincenta D'Onofrio,
- Soundtrack for a Revolution Billa Guttentaga i Dana Sturmana,
- Putty Hill Matta Porterfielda [czyli okazja do nadrobienia filmu konkursowego z 10 ENH].
Oprócz tego organizatorzy starają się (są podobno duże szanse) o:
- The Social Network Davida Finchera,
- Scott Pilgrim vs. the World Edgara Wrighta.
No i bez konkretnego tytułu wypłynęło nazwisko reżyserki Nicole Holofcener (czyżby Please Give?).
Jarosz w innym temacie napisał(a):(...) No i poszerzyła się lista filmów (teraz mówi się o ok. 80), a także sekcji - mnie cieszy sentymentalna Dekada niezależnych, bo może jakieś braki się da uzupełnić
ayya napisał(a):tylko Spectrum, On The Edge i ewentualnie American Docs zapowiada się jeszcze jako tako
ayya napisał(a):na otwarcie/zamknięcie miał być pokazy nowy Fincher, który trafi do kin 15.10, czyli wcześniej (hmm)
Jarosz napisał(a):Poza tym dowiedzieliśmy się, że na AFF nie będzie internetowej rezerwacji, tylko odbieranie bezpłatnych wejściówek. Będzie się działo
chinaski napisał(a):Codziennie od 9 dnia poprzedzającego zbieramy pliki! Ale bez paniki, nie przewiduję tłumów. Większość ludzi zapewne szykuje się na wieczorne seanse lub tylko na weekend, więc nie powinno być wielkich kolejek..
A "Synecdoche, New York" leci od jakiegoś czasu na cplus.
Powrót do 1. AFF - Moje własne Idaho