Nagrodzeni na festiwalu - informacja na stronie

Czułe słówka, szepty i krzyki. Wrażenia pofestiwalowe.
Grzes

Na forum od:
28 mar 09, 0:13

Post 2 sie 10, 10:57

Na stronie festiwalu pojawiły się wczoraj wyniki wszystkich konkursów. W związku z nimi mam dwa pytania:
1. W przypadku zwycięzców konkursu Filmy o sztuce jest dwóch laureatów: I tak nie zależy nam na muzyce (zwycięzca) oraz Wasze miasta trawą zarosną (wyróżnienie). Jednak to pod tym drugim jest napisane, że ma zagwarantowaną dystrybucję. Czy to tylko pomyłka, czy rzeczywiście to nie zwycięzca trafi do dystrybucji?
2. Kiedy pojawią się pełne wyniki plebiscytu publiczności (ze średnimi ocenami)? Bardzo chętnie bym się z nimi zapoznał (i pewnie nie tylko ja).

waszkas

Na forum od:
15 lip 10, 17:13

Post 2 sie 10, 11:06

Rok temu w konkursie Filmy o sztuce wygrał film "Flicker", który nie był pokazywany w kinach. Pokazywano natomiast film Dubel, który otrzymał wyróżnienie. W tym roku może być niestety tak samo
"Jest duża różnica między robieniem czegoś dobrze a robieniem czegoś naprawdę twórczo"

Grzes

Na forum od:

Post 2 sie 10, 20:46

Wiem o tym. I wiem, że poprzednim razem zadecydowały względy techniczne (Pan Roman pisał o tym na tym forum), więc w przypadku powtórki z rozrywki zapewne już wiadomo, że to będzie w kinach, a tamto nie. Ale też dlatego zadaję to pytanie.

d4b0

Na forum od:
30 lip 06, 23:12

Post 2 sie 10, 21:02

Dobrym zwyczajem jest publikowanie decyzji jurorow tego typu konkursow. Czy ktos, kto byl na "gali" zamykajacej festiwal pamieta czy w oole korakolwiek nagrodabyla opatrzona komentarzem jurorow?

_che_

Na forum od:
28 lip 07, 18:14

Post 2 sie 10, 22:42

Tak, wszystkie decyzje byly skomentowane. Pewnie gdzies je zamieszcza.

Grzes

Na forum od:

Post 6 sie 10, 12:36

Zauważyłem, że informacja na stronie została poprawiona (teraz wygląda na to, że "I tak nie zależy nam..." będzie w dystrybucji, z czego bardzo się cieszę).

Powrót do 10. - Pieśni z drugiego piętra