Baba Zula są bogami

Miłe dodatki, imprezy towarzyszące.
cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 27 lip 10, 23:41

Tyle na temat tego koncertu.

maximus

Post 28 lip 10, 9:42

dawno już nie widziałem takiej kupy

venus

Post 28 lip 10, 9:45

kiedyś założyłem zespół z kolegami, którego działalność zakończyła się po trzech próbach. Żaden z nas nie potrafił w ogóle grać, ale mieliśm pasję. Koncert Baby przypomniał mi tamte czasy :)

Ten Obcy

Post 28 lip 10, 10:38

venus napisał(a):kiedyś założyłem zespół z kolegami, którego działalność zakończyła się po trzech próbach. Żaden z nas nie potrafił w ogóle grać, ale mieliśm pasję. Koncert Baby przypomniał mi tamte czasy :)

A mi się podobał. Dali czadu tak, że do tej pory mi pikawa skacze.

Venus

Post 28 lip 10, 10:41

Ten Obcy napisał(a):
venus napisał(a):kiedyś założyłem zespół z kolegami, którego działalność zakończyła się po trzech próbach. Żaden z nas nie potrafił w ogóle grać, ale mieliśm pasję. Koncert Baby przypomniał mi tamte czasy :)

j.w.
chłopaki w ogóle nie potrafili grać.

cze67

Na forum od:

Post 28 lip 10, 11:38

Znaczy kto nie potrafił grać: lider, czy panowie na instrumentach perkusyjnych, bo nie kumam?

doktor pueblo

Na forum od:
21 lip 08, 14:29

Post 28 lip 10, 16:36

Nie potrafili grać??!! Ciekawe... Powiem krótko: najdłuższy orgazm mojego życia.
I do not care to belong to a club that accepts people like me as members.

cze67

Na forum od:

Post 28 lip 10, 23:55

Zgadzam się z kolegą doktorem. Zarzutu kompletnie nie rozumiem.

kantalo

Na forum od:
15 kwi 07, 22:59

Post 30 lip 10, 9:50

że co? za mało w tym było techno czy disco? nie zdążyłem na koncert, ale zespół na płytach rozwala wszystkie zmysły tak, 'że nie ma h...we wsi', by posłużyć się filmowym cytatem...

doktor pueblo

Na forum od:

Post 30 lip 10, 20:45

No to powiem Ci, że mam płytę Baba Zuli z Mad Profesorem, a koncert był jeszcze 2x lepszy. Możliwe, że ludzie po prostu nie kumają dubu i im się wydawało, że coś się psuje ;))

Venus

Post 15 sie 10, 10:26

kumacja dabu to jedno a to, że kolesie prawie nie potrafią grać to drugie. Każdy może zasiąść za konsolą, odpalić parę efektów. Moim zdaniem, żeby występować oprócz wyobraźni trzeba mieć jeszcze umiejętnośći.

@doktor pueblo - pewnie wydałeś grubą kasę na płytę i teraz sobie wmawiasz że to dobrze wydane pieniądze ;)

Venus napisał(a):
Ten Obcy napisał(a):

j.w.
chłopaki w ogóle nie potrafili grać.

jak ktoś ma gumowe ucho to później wypisuje takie farmazony

julcia

Na forum od:
21 maja 10, 19:16

Post 15 sie 10, 21:13

to i ja się wypowiem, a co!
Venus, wytłumacz mi proszę, o co chodzi z tą ich nieumiejętnością grania? że triol na gitarze nie wygrywał? że ogólnie piosenki były mało skomplikowanymi piosenkami, a nie kompozycjami opus któreś?
uważam, że niezależnie, czy są wirtuozami swoich instrumentów, czy nie do końca (choć ja nie słyszałam ograniczających braków edukacyjnych), potrafią stworzyć wciągającą muzykę i świetną atmosferę na koncercie.
poza tym Twoje uwagi są niegrzeczne względem doktora pueblo - ja także czuję się dotknięta tym gumowych uchem.

doktor pueblo

Na forum od:

Post 17 sie 10, 11:38

Venus, nie podobało Ci się, to ok. Nie każdemu podoba się taka sama muzyka. Tylko niepotrzebnie sam dorabiasz ideologię, że niby grać nie umieli. Zagrali dokładnie to co chcieli i jak dla mnie zrobili to świetnie. Bez dwóch zdań najlepszy koncert na jakim byłem w tym roku, a byłem już na wielu. A płytę kupiłem po koncercie, bo bardzo mi się podobał. Nie odwrotnie. Pozdrawiam wszystkich słyszących inaczej ;)

cze67

Na forum od:

Post 17 sie 10, 13:54

dziękuję za pozdrowienia :-)

Powrót do 10. - Po tamtej stronie chmur