Zmiany - wszystko, co powinniście wiedzieć o karnetach >>>
 Zmiany - wszystko, co powinniście wiedzieć o karnetach >>>

licząc ,ze jeszcze jestem podobna
 licząc ,ze jeszcze jestem podobna  ,ale z ciekawosci zrobię kalkulację ..bo bilety sie kupuje na konkretne filmy prawda?  to mi bez zastanawiania sie od razy wychodzi dopiero mniejsza spontanicznosc ,czyli w zasadzie reżim i kolejki za biletami
,ale z ciekawosci zrobię kalkulację ..bo bilety sie kupuje na konkretne filmy prawda?  to mi bez zastanawiania sie od razy wychodzi dopiero mniejsza spontanicznosc ,czyli w zasadzie reżim i kolejki za biletami

.
.

, ale ten punkt regulaminu rozumiem tak:
 , ale ten punkt regulaminu rozumiem tak:
 Ja podtrzymuję to co wcześniej pisałam, bo ten zapis moim zdaniem tak właśnie należy rozumieć. To że w praktyce wygląda to inaczej, czyli zamówienia nie są automatycznie anulowane, może wynikać z czego innego. Nie wiem, może na przykład mają jeszcze duży zapas biletów i nic nie robią, póki starcza dla chętnych. Inaczej by to pewnie wyglądało, gdyby zostało mało biletów, a byłoby duże zainteresowanie. Zresztą, wydaje mi się, że w innym przypadku po prostu napisaliby, że „płatności należy dokonać najpóźniej do godz. 21:00 dnia poprzedzającego...”, a nie wsadzaliby tam tych 48 godzin, bo niby po co?
 Ja podtrzymuję to co wcześniej pisałam, bo ten zapis moim zdaniem tak właśnie należy rozumieć. To że w praktyce wygląda to inaczej, czyli zamówienia nie są automatycznie anulowane, może wynikać z czego innego. Nie wiem, może na przykład mają jeszcze duży zapas biletów i nic nie robią, póki starcza dla chętnych. Inaczej by to pewnie wyglądało, gdyby zostało mało biletów, a byłoby duże zainteresowanie. Zresztą, wydaje mi się, że w innym przypadku po prostu napisaliby, że „płatności należy dokonać najpóźniej do godz. 21:00 dnia poprzedzającego...”, a nie wsadzaliby tam tych 48 godzin, bo niby po co?P. napisał(a):A kwestia mniejszego czy większego zaintersowania chyba w tym wypadku nie określa terminu płatności.
P. napisał(a):A co z opcją płatności przy osobistym odbiorze, przy tych enigmatycznych 48 godzinach?
 Gdy zrobisz zamówienie przez Internet już po otwarciu Centrum Festiwalowego, zamiast płacić przez internet, możesz osobiście zapłacić i odebrać od razu  w Centrum właśnie czy gdzie to się będzie odbierało. Oczywiście w ciągu 48 godzin (z zastrzeżeniem tej 21:00 dnia poprzedzającego).
 Gdy zrobisz zamówienie przez Internet już po otwarciu Centrum Festiwalowego, zamiast płacić przez internet, możesz osobiście zapłacić i odebrać od razu  w Centrum właśnie czy gdzie to się będzie odbierało. Oczywiście w ciągu 48 godzin (z zastrzeżeniem tej 21:00 dnia poprzedzającego).nanae napisał(a):Ja może nie jestem jakoś szczególnie kompetentna, ale ten punkt regulaminu rozumiem tak:
1) od rezrerwacji masz 48 godzin na wpłatę
2) fragment mówiący: "ale nie później niż do godziny 21:00 dnia poprzedzającego.." dotyczy sytuacji, gdybyś zamawiał na przykład dwa czy półtora dnia przed koncertem i oni wtedy zastrzegają, że nie masz już tych 48 godzin, bo musi być wpłata przed 21:00 na dzień przed wydarzeniem.

funia napisał(a):w porządku, ale wydaje mi się, że informacja o tych 48 godzinach pojawiła się troszkę później. na początku zamawiania biletów na Modo Cane jeszcze jej nie było. i stąd moje pytanie: co jeżeli zapłaciłam już po upływie wyznaczonego terminu? w zakładce "moje zamówienia" nie było ono anulowane. wpłaty dokonałam w banku, w ubiegły piątek i do tej pory nie mam potwierdzenia. czy zaczekać jeszcze dwa dni czy lepiej napisać maila w tej sprawie, jeżeli tak to do kogo?
z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Thane napisał(a):Ja właśnie nie, bo mam złe doświadczenia. Ale czy ktoś kompetentny może powiedzieć czy w takim razie mogę tak zrobić, że zapłacę dopiero po przyjeździe na festiwal (a konkretniej w momencie odbioru karnetu, w pierwszym możliwym terminie)? Czy już raczej powinienem anulować obie rezerwacje i spróbować zamówić ponownie?
Powrót do 10. - Czas, który pozostał