kasztanooka napisał(a):przepraszam z góry za moje pytanie, jeśli jest nie na miejscu, ale zastanawiałam się, czy możliwe by było odbycie wolontariatu w niepełnym zakresie dni - bardzo chciałabym zostać wolontariuszką, niestety z powodu wcześniej zaplanowanego wyjazdu miałabym czas tylko w terminie 21-28 lipca. czy istniałaby taka możliwość?

Anonymous napisał(a):Witam, mam pytanie o rubrykę "wykształcenie" w aplikacji wolontariackiej: jeśli w tym roku zdawałem maturę, a wyniki zostaną ogłoszone dopiero w czerwcu, mam zaznaczyć "podstawowe" czy "średnie"?
Dodam, że mam już świadectwo ukończenia liceum (eksternistycznie), brakuje mi tylko świadectwa dojrzałości.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
 dlatego sugeruje zaznaczyć w aplikacji wykształcenie "średnie".
 dlatego sugeruje zaznaczyć w aplikacji wykształcenie "średnie".ashpopiel napisał(a):Wierzę, że matura poszła dobrzedlatego sugeruje zaznaczyć w aplikacji wykształcenie "średnie".

lyzeczkadocukru napisał(a):Czy osoby, które nie mają doświadczeń przy organizacji wydarzeń kulturalnych też mogą zostać wybrane?
 Ja startowała raz - nic, moja koleżanka dwa razy - też nic ( w CV zdecydowanie miała czym się pochwalić). Nie wiem czym się kierują "selekcjonerzy wolontariuszy", ale szykuj się na ewentualne rozczarowanie, bo może być ciężko.
 Ja startowała raz - nic, moja koleżanka dwa razy - też nic ( w CV zdecydowanie miała czym się pochwalić). Nie wiem czym się kierują "selekcjonerzy wolontariuszy", ale szykuj się na ewentualne rozczarowanie, bo może być ciężko. Wszystko super, cieszę się jak dziecko, tylko taki problem: gdzie będę spała w tym czasie? Szukam czegoś możliwie taniego, np pokój w akademiku. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, które wrocławskie akademiki prowadzą pokoje hotelowe w wakacje? Albo gdzie jeszcze można przenocować za nieduże pieniądze?
 Wszystko super, cieszę się jak dziecko, tylko taki problem: gdzie będę spała w tym czasie? Szukam czegoś możliwie taniego, np pokój w akademiku. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, które wrocławskie akademiki prowadzą pokoje hotelowe w wakacje? Albo gdzie jeszcze można przenocować za nieduże pieniądze?
keats napisał(a):witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, w jakim charakterze pracuje się przy obsłudze konkursu festiwalowego, bo właśnie tym mam się zająć w tym roku, pozdrawiam

julcia napisał(a):Jeśli koncert równa się wydarzeniu muzycznemu, wówczas jasno możemy przeczytać: "W zamian za pomoc przy obsłudze festiwalu otrzymasz imienny karnet uprawniający do 35 bezpłatnych wejść na pokazy filmowe lub koncerty w Klubie Festiwalowym (...)"
Ale najlepiej, jakby nasze niepewności rozstrzygnęła ashpopiel.
Ashpopiel - prosimy
julcia napisał(a):Jeśli koncert równa się wydarzeniu muzycznemu, wówczas jasno możemy przeczytać: "W zamian za pomoc przy obsłudze festiwalu otrzymasz imienny karnet uprawniający do 35 bezpłatnych wejść na pokazy filmowe lub koncerty w Klubie Festiwalowym (...)"
Ale najlepiej, jakby nasze niepewności rozstrzygnęła ashpopiel.
Ashpopiel - prosimy
Powrót do 10. - Czas, który pozostał