takie kropki by trochę go ''ukrwiły ''--czyli dały by jakiś śladowy  mocny akcent ,którego mi brakuje w plakacie
 takie kropki by trochę go ''ukrwiły ''--czyli dały by jakiś śladowy  mocny akcent ,którego mi brakuje w plakacie 

,to bym dała festiwalowi jakies 25-vo -czyli uroda ,,młodosc ,sila , ale jeszcze robi błędy ,jednak  coraz dojrzalszy,choć waham się czy to jednka nie 30
 ,to bym dała festiwalowi jakies 25-vo -czyli uroda ,,młodosc ,sila , ale jeszcze robi błędy ,jednak  coraz dojrzalszy,choć waham się czy to jednka nie 30 

/ostatnio gdzieś słyszałam takie stwierdzenie,ze wszystko co powiemy do ale można uznać za nieważne
 /ostatnio gdzieś słyszałam takie stwierdzenie,ze wszystko co powiemy do ale można uznać za nieważne  /
/
 nie ,nie ja tez tego nie chcę
 nie ,nie ja tez tego nie chcę

to był zgrafizowany kadr z jednego z pokazywanych wtedy filmów, dobry pomysł, który nieszczęśliwie został wzięty za dobrą monetę i potem w katalogu przez lata pojawiały się takie zgrafizowane kadry jako strony tytułowe poszczególnych rozdziałów, to co dobrze wyglądało w jednorazowym minimalistycznym kadrze, źle że się tak rozlało
 to był zgrafizowany kadr z jednego z pokazywanych wtedy filmów, dobry pomysł, który nieszczęśliwie został wzięty za dobrą monetę i potem w katalogu przez lata pojawiały się takie zgrafizowane kadry jako strony tytułowe poszczególnych rozdziałów, to co dobrze wyglądało w jednorazowym minimalistycznym kadrze, źle że się tak rozlało
 filmowa
 filmowa 
 co pani znającej sie na numerologii i  czytaniu z dłoni.
 co pani znającej sie na numerologii i  czytaniu z dłoni. 
 .j miałam dystans mimo wszystko,
.j miałam dystans mimo wszystko, 

przez pierwsze noce nie mogłam się do niego przyzwyczaić, szczególnie, że - leżąc - przybierałam pozę majaczącej na nim postaci, bardzo fajny ten obraz, "ale" coś do mnie mówił
 przez pierwsze noce nie mogłam się do niego przyzwyczaić, szczególnie, że - leżąc - przybierałam pozę majaczącej na nim postaci, bardzo fajny ten obraz, "ale" coś do mnie mówił
 ..nie po to opowiadałam ,żeby straszyć
 ..nie po to opowiadałam ,żeby straszyć  ...do takich opowieści  trzeba mieć  dystans ,a nawet nie wierzyć ...być może dla mnie to był tak trudny czas ,że to ja tą złą energią emanowałam ,a plakat tylko odbijał ...
 ...do takich opowieści  trzeba mieć  dystans ,a nawet nie wierzyć ...być może dla mnie to był tak trudny czas ,że to ja tą złą energią emanowałam ,a plakat tylko odbijał ... ))....w każdym razie mojego zdjęcia Ci nie poślę
))....w każdym razie mojego zdjęcia Ci nie poślę  ))
))Powrót do 10. - Czas, który pozostał