Szanowni organiozatorzy, ale przede wszystkim kierownicy świeżego powietrza... Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, chociaż mam pewne przemyślenia na ten temat, dlaczego nie wykorzystuje się KLIMATYZACJI w czasie seansów w Heliosie ? Gdy dzisiaj wyszedłem z czwartego filmu poczułem ulgę już w holu Heliosa, a co dopiero po wyjściu z niego... W czyim interesie jest robienie sauny na seansach (na trzech ostatnich były komplety)...
Nie ma czym odddychać !!! Jeśli komuś zimno może się ubrać, ale jeśli nie ma czym oddychać - to co mam sobie kupić maskę tlenową ??? Ktoś kiedyś wynalazł klimatyzację i firmy oraz ludzie prywatni instalują to w domach na całym świecie ? Czy oni się wszyscy mylą ? Klimatyzacja bardzo poprawia komfort pracy, a w naszym przypadku oglądania filmu... Czemu się tak boicie włączyć ? NIe rozumiem, mam z tym problem mentalny, czy komuś zależy żebyśmy się pocili i tak dalej... ? Zostawiam te pytania bez komentarza... Raczej jest udowodnione, że umysł ludzki i cały organizm pracuje najlepiej w określonej temperaturze... Nie możecie ustawić 22 stopni na przykład... ? Zachęcam do wybrania się na Florydę - tam wszyscy pogłupieli i mają klimatyzację w komunikacji, restauracjach, pracy i domach... Co jest z nimi nie tak ?