Staliśmy obok siebie w kolejce. Ty miałaś białe spodnie, ja białą koszulkę. Ty siedziałaś na parterze, ja na balkonie

Z przyjemnością nawiąże kontakt.
Mój numer GG: 7242395

ogólnie się zgadzam, zresztą świetną pointą do tego była historia którą opowiedział podczas gali zamknięcia jeden z reżyserów nagrodzonego filmu 'gugara' że producentkę filmu i swoją żonę zarazem poznał na jednej z cieszyńskich edycji
 ogólnie się zgadzam, zresztą świetną pointą do tego była historia którą opowiedział podczas gali zamknięcia jeden z reżyserów nagrodzonego filmu 'gugara' że producentkę filmu i swoją żonę zarazem poznał na jednej z cieszyńskich edycji  a reżyser i producentka innego nagrodzonego filmu pt. 'złota rybka' wyszli nawet na scenę z bobasem (dla tych którzy nie widzieli:)
 a reżyser i producentka innego nagrodzonego filmu pt. 'złota rybka' wyszli nawet na scenę z bobasem (dla tych którzy nie widzieli:)
 )
)
No patrz, a ja straciłem dziewczynęcharlotte napisał(a):po czym uświadamiam sobie, że dwa lata temu na FNH poznałam swojego obecnego chłopca...

celadon napisał(a):no albo bodaj "opowieść wiosenna" romhera, gdzie był wakacyjny romans, tylko dziewczyna podała lubemu zły adres i nie mogli się odnaleźć. cóż- wtedy nie było internetu i telefonów komórkowych:)