Plakaty

Inne sprawy
ukvial

Na forum od:
3 mar 08, 21:41

Post 13 sie 08, 10:56

Orientuje się ktoś (np. organizatorzy:) ) czy gdzieś we Wrocławiu można nabyć pofestiwalowe plakaty? Moje zdolności bagażowo-przenośnicze nie pozwoliły na zakup posterów w trakcie imprezy, a jestem bardzo zainteresowany co najmniej kilkoma... Liczę, że temat nie zaginie, lecz znajdzie się ktoś, kto udzieli satysfakcjonującej odpowiedzi. Z góry ślicznie dziękuję.
pod moją parasolką-olką-olką-ą-ą-ą

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 13 sie 08, 11:42

Dobre pytanie. Ja z chęcią zakupiłbym plakaty do filmów "Pomóż, Erosie", "Najdalsza podróż" i "Ponad czasem", ale niestety w Mediatece albo ich w ogóle nie było albo już nie było... Ktoś ma lub wie gdzie szukać?
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

ukvial

Na forum od:

Post 14 sie 08, 20:55

Wiedziony ciekawością (ściema - na Batmana nowego pojechałem:P ) udałem się do Wrocławia i w Heliosie popytałem, jaki los spotkał festiwalowe plakaty. Nikt z obsługi kina nie był w stanie udzielić mi odpowiedzi, także nadal czekam na jakiś odzew dobrze poinformowanych person. Szkoda by było, gdyby pozostałe plakaty musiały marnować się w jakiejś zabitej dechami pakamerze...

eska

Na forum od:
7 sie 08, 16:12

Post 15 sie 08, 20:29

Plakaty odjechały razem z materiałami i różnymi gadżetami ENH. Niestety poszczególne kina nie były za nie odpowiedzialne tylko oprawa plastyczna, dlatego tam się ich niestety nie znajdzie. Przykro mi.

Przy okazji pozdrawiam ekipę oprawy plastycznej:)

ukvial

Na forum od:

Post 16 sie 08, 21:53

Dziękuję ślicznie za odpowiedź :) Szkoda jeno, że plakaty pojechały w siną dal. Może wrócą za rok...

Powrót do 8. - Aaaby inne