Hm, tak się składa, że mam z dwoma znajomymi zarezerwowany pokój czteroosobowy w avant-garde hostel, szukamy jednej osoby, bo ze znajomych na 90% nikt sie nie będzie wybierał, jeśli jesteś zainteresowana pisz na prywat.
Hej,
Jeśli wynajmujecie gdzieś spanie we Wrocławiu przez cały festiwal i potrzebujecie współlokatora to dajcie znać na maila forumonetime(małpa)gmail.com. Jadę na festiwal najprawdopodobniej sama, a samemu ciężko jest coś znaleźć.
hetka ... odezwiemy się na pewno, czekam tylko na wyniki naboru wolontariackiego... dam znac w tygodniu, w miedzyczasie mozesz juz sie rozgladac za min. 3/4 osobowym pokojem jestem dobrej myśli
no wlasnie sie dostalam na wolontariat i szukam czegos sama... i slabo jest; nie chca wynajmowac pojedynczych lozek, takze jakby ktos mnie przygarnal to ja chetnie
hop hop! Anu ja też się dostałam na wolontariat, też jade sama i baaardzo chętnie bym też jakiegoś miejsca do spania poszukała z kimś bo to i w grupie raźniej i może taniej. Może Jagodowa mnie przygarnie? zaraz do Niej napisze:)