Mam skończone 16 lat ,kocham filmy i mam ogromną ochotę pojechać z festiwal ENH ale nasuwa mi się pytanie: Czy są jakieś ograniczenia wiekowe ,czy na przykład potrzebuje opiekuna ?
Witam. Podczas poprzednich edycji zdążyłem zaobserwować, że i młodzi ludzie (w podobnym wieku do Twojego) się tam pojawiają. Nie ma żadnych ograniczeń wiekowych więc myślę sobie, że jak masz ochotę, chęć się tam pojawić to nie trać czasu i zamawiaj karnet . Do zobaczenia we Wrocławiu.
W każdym hotelu proszą Cię o dowód. Jeśli nie jesteś pełnoletni potrzebna Ci jest (zazwyczaj) pisemna zgoda rodziców, która musi zostać dostarczona do danego hotelu w dniu meldowania się oraz oczywiście numer telefonu do rodziców np. po to by recepcjonistka mogła potwierdzić zgodę .
wybieraj się wybieraj ,jak piszą ,mój syn zaczął jak miał 13 lat ,choć wtedy ze mną ,ale w tym roku chyba wpadnie z kolegą na jakieś parę dni ,a on tez rocznik 92 .Na wiele filmów chodził sam ,przepadał za dokumentami ,animacjami ale i tymi trudniejszymi nie gardził ,zachwycił się tez Halem Hartlejem. Nawet jeśli był film niezbyt dla niego to potem go razem omawialiśmy .