Pytanie od młodzieży

Filmidło - powidło. Ogłoszenia, anonse, apele, protesty.
Adam1992

Na forum od:
1 kwi 09, 23:54

Post 1 kwi 09, 23:59

Witam

Mam skończone 16 lat ,kocham filmy i mam ogromną ochotę pojechać z festiwal ENH ale nasuwa mi się pytanie: Czy są jakieś ograniczenia wiekowe ,czy na przykład potrzebuje opiekuna ?

Dziękuję za odp :-)

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 2 kwi 09, 7:09

Witam. Podczas poprzednich edycji zdążyłem zaobserwować, że i młodzi ludzie (w podobnym wieku do Twojego) się tam pojawiają. Nie ma żadnych ograniczeń wiekowych więc myślę sobie, że jak masz ochotę, chęć się tam pojawić to nie trać czasu i zamawiaj karnet ;). Do zobaczenia we Wrocławiu.
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

em

Na forum od:
1 sie 06, 23:19

Post 2 kwi 09, 8:30

nie ma żadnych ograniczeń przyjeżdżaj!

Adam1992

Na forum od:
1 kwi 09, 23:54

Post 2 kwi 09, 16:15

Dzięki : )

Nasuwają mi się jeszcze dwa pytania po części wynikające z siebie:
Do zamieszkania w hotelu/jakimś miejscu na 2 tygodnie też nie muszę być pełnoletni?

Czy ktoś wybiera się samotnie i odczuwa chęć przygarnięcia "młodziaka" na czas organizacji poza kinowej ?? : -)

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 2 kwi 09, 17:19

W każdym hotelu proszą Cię o dowód. Jeśli nie jesteś pełnoletni potrzebna Ci jest (zazwyczaj) pisemna zgoda rodziców, która musi zostać dostarczona do danego hotelu w dniu meldowania się oraz oczywiście numer telefonu do rodziców np. po to by recepcjonistka mogła potwierdzić zgodę :).
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 20 kwi 09, 18:51

wybieraj się wybieraj ,jak piszą ,mój syn zaczął jak miał 13 lat ,choć wtedy ze mną ,ale w tym roku chyba wpadnie z kolegą na jakieś parę dni ,a on tez rocznik 92 .Na wiele filmów chodził sam ,przepadał za dokumentami ,animacjami ale i tymi trudniejszymi nie gardził ,zachwycił się tez Halem Hartlejem. Nawet jeśli był film niezbyt dla niego to potem go razem omawialiśmy .

Powrót do O wszystkim innym