Poszukiwanie filmów

Filmidło - powidło. Ogłoszenia, anonse, apele, protesty.
Tomek

Post 17 lut 07, 16:54

Drodzy Forumowicze!

Poszukuję bardzo takich oto filmów:
"Ósmy dzień"- Van Dormael
"Dzieci gorszego Boga" - Randa Haines
"Nienormalni" Bławut Jacek
Interesuje mnie bardzo niepełnosprawnośc w filmie. Bardzo proszę o pomoc.Jeżeli ktoś chciałby odsprzedać mi te filmy to piszcie na adres: pimpek2@buziaczek.pl Będę wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich!

Querelle

Na forum od:
24 gru 04, 4:26

Post 17 lut 07, 19:59

"Ósmy dzień" jest dostępny na vhs (dystrybucja: Gutek Film), natomiast "Dzieci gorszego Boga" na vhs i dvd (ITI).

kwalejko

Na forum od:
19 gru 08, 0:07

Post 19 gru 08, 8:42

Chciałbym się podpiąć, gdzie mogę kupić stary kinowy film "Historia żółtej ciżemki'. Bardzo proszę o pomoc.
Właśnie stworzyłem swoją pierwszą stronkę. Chcę się nią z wszystkimi pochwalić. Jest o Londynie: www.ogloszenia.londyn24.pl . Niebawem powstanie to co kocham: www.tvlondyn.pl . Dwa serwisy będą współpracować ze sobą.

emessa

Na forum od:
31 sie 09, 14:55

Post 14 paź 09, 19:48

Od dawna staram się dotrzeć do DVD z filmem "Chrigu" Jana Gassmanna... Czy wiecie Państwo cokolwiek o możliwościach zdobycia tego filmu i ewentualnie istnieniu polskiego tłumaczenia / napisów? Moje poszukiwania w internecie nie doprowdziły mnie do żadnego tego typu śladu...

Galimatias

Na forum od:
15 lip 06, 13:56

Post 15 paź 09, 0:05

Chrigu leciał na PLANETE
nagrałem:)

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 15 paź 09, 7:17

Ja również jestem zainteresowany tym filmem, pamiętam emocje jakie we mnie wywołał podczas festiwalowych pokazów. Galimatias czy można go od Ciebie jakoś pozyskać?
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

Basik90

Na forum od:
23 kwi 08, 5:32

Post 12 lut 10, 14:58

Na 8 Festiwalu ENH któregoś dnia po ostatnim seansie był taki "seans niespodzianka" na którym były puszczone fragmenty filmu, który jeszcze wtedy był w realizacji.Pamiętam,że jeden z bohaterów - chłopak-mial napisane coś na czole... chyba "fuck it" . Może ktoś kojarzy co to za film? Bo pamiętam,że podobał mi się i chciałabym go obejrzeć.
Don't BUT me! I hate people who BUT me!

http://www.whereisbasia.blogspot.com - Zapraszam, jeśli masz ochotę poczytać o tym jak mi się żyje na drugim końcu świata.

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 12 lut 10, 16:04

ja kojarzę ,ale nie pamiętam tytułu ,jak sobie przypomnę to dam znać ,nie wiem czy to nie był film w serii krótkometrażowych dokumentó ,w katalogu naprzód tam bym szukała

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 12 lut 10, 19:41

Basik90: "Made in Poland" Przemysława Wojcieszka.

http://forum.nowehoryzonty.pl/viewtopic.php?t=1528
(patrz: ostatni post)
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

Basik90

Na forum od:
23 kwi 08, 5:32

Post 13 lut 10, 14:16

o Super , dzięki wielkie :)
Don't BUT me! I hate people who BUT me!

http://www.whereisbasia.blogspot.com - Zapraszam, jeśli masz ochotę poczytać o tym jak mi się żyje na drugim końcu świata.

Powrót do O wszystkim innym