paNMieczyslaw napisał(a):w teatrze byli myli, ale najlepsi byli bramkarze w klubie

Na drugim miejscu Central, na trzecim Piast, te się wyróżniły pozytywnie
 Na drugim miejscu Central, na trzecim Piast, te się wyróżniły pozytywnie  Obsługa pozostałych pozostawała niezauważona, nie wiem czy to dobrze
 Obsługa pozostałych pozostawała niezauważona, nie wiem czy to dobrze  Chociaż jeden wolontariusz w Teatrze też zawsze z uśmiechem mówił "Dzień dobry, dziękuję, zapraszam"
 Chociaż jeden wolontariusz w Teatrze też zawsze z uśmiechem mówił "Dzień dobry, dziękuję, zapraszam" 
 pipkajace kreciki ...
  pipkajace kreciki ...

,,,,,,, napisał(a):Zdecydowanie wygrywa trojkat z CENTRALA Rafal, Zbychu i Wojtek! mili sympatyczni przystojni pomocni komunikatywnipipkajace kreciki ...
przerwy w filmie, film do "gory nogami" od konca -taaa takie atrakcje nam zafundowali - ale zawsze przepraszali....
na drugim miejscu - akademickie ___> szczegolnie pan w blond fryzurze ladujacy wszystkim do toreb kawe:)))) , na trzecim pan marcin z piasta:)
ruda maruda napisał(a):Dla mnie osobiscie CENTRAL rzadzi! Sympatyczni, dowcipni, komunikatywni, pomocni. Nie mowie,ze inni nie, ale Ci to wyjatkowo :* . I taka pani z "rezerwacjo on line" z kreconymi wlosami - dala mi smycz, jak zgubilam i zawsze byla usmiechnieta. Ech...a od 8 siedze w pracy i mi zle

Natalia napisał(a):o Jezu, l... na Boga, co to komu przeszkadza??
 ))
))Dori napisał(a)::) napisał(a):nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)
Co najwyżej czerwona
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne