no wlasnie nie wiedzialem gdzie to wrzucic, ale zwroce na to uwage, bo powiedzmy ze skrypt jest malo "usef frendly"
- nie ma mozliwosci podejzenia co juz sie zamowilo i co juz sie ma, a ja dzis np zamawiajac bilety na dodatkowe koncerty dlugo probowalem sobie przypomniec czy na to zamowilem juz czy nie.
- nie ma tak prostej rzeczy jak zablokowanie opcji"kup karnet" jesli juz sie tego zrobilo (zakladam ze ta baza wspolpracuje z jakims SQL i wyszukanie czegos takiego i zablokowanienie powinno stanowic juz problem)
- a i jeszcze jedna pierdola mimo ze wczytuje poprawnie moje dane to np musze zonwu podawac numer kontaktowy - fajnie byloby to zamiescic w opcjach uzytkownik i nie zmuszac go do wklepytania tego za kazdym razem
- a i jeszcze zablokowanie mozlisosci kupienia blietow znizkowych na wydarzenie na ktore sie juz nabylo wejsciowki - ulatwia rozpoznawanie co byj jeszcze chcial a czego nie mam.
no to tyle wywodow zrzedliwego informatyka, moze ktos z organizatorow do tego dotrze i za rok bedzie juz lepiej.