Cieszyniak napisał(a):Ale kaszana z tym ze nie ma juz karnetow. Ludzie, 21 dni przed festiwalem i JUZ nie ma ? Naprawde do dupy. Zapewne jak zwykle karnety podostawali ludzie ktorzy z kinem nie maja za wiele wspolnego oprocz tego ze pokazanie sie na festiwalu jest "trendy".
A powinni go nosic prawdziwi milosnicy kina, tacy jak ja. A zamiast tego bede kombinowal z jakims chorym wymyslem bilet 20+ czy cos takiego.
Ech, ludzie.
Cieszyniak napisał(a):I jeszcze taka kwestia techniczna, wlasnie zamawiam sobie rozne bilety online i chce tez zamowic pare na koncerty, i kiedy klikam na np: koncert Pogodno to zamiast dodac sie do koszyka i pozwolic mi na dodawanie innych, od razu wchodzi na finalizowanie transkacji. To znaczy ze bede musial zrobic 2 zamowienia ? Jedno na biletya drugie na koncerty ???
Cieszyniak napisał(a):Bo wkurza mnie ze karnety zazwyczaj trafiaja jakims dziwnym trafem do roznych radnych itp. Wiem, bo moj wujek jest radnym i on i jego znajomi podostawali takie karnety za darmoche rok i 2 lata temu.
A ja chocbym chcial kupic - to nie moge.
Cieszyniak napisał(a):I jeszcze to, ze nie mozna sie wymieniac tymi biletami bo sa imienne. DLACZEGO ?? Co wam to przeszkadza ze sie ludzie wymieniali ?
asia napisał(a):a o której ruszy ??
paNMieczyslaw napisał(a):asia napisał(a):a o której ruszy ??
mam karnet, chodzilo mi zarezerwowanie o wejsciowki na otwarcie festiwalu... czy to trzeba(bylo) zalogowac sie i poprzez menu"
"Jeśli chcesz teraz dokonać zakupu biletów ulgowych na wydarzenia specjalne, skorzystaj z opcji "WYBÓR BILETÓW ULGOWYCH NA WYDARZENIA SPECJALNE ORAZ KONCERTY" w menu." tak? b
bo dalej (juz )nie ma tam mozliwosci wyboru zarezerwowania otwarcia festiwalu...
Cieszyniak napisał(a):Bo wkurza mnie ze karnety zazwyczaj trafiaja jakims dziwnym trafem do roznych radnych itp. Wiem, bo moj wujek jest radnym i on i jego znajomi podostawali takie karnety za darmoche rok i 2 lata temu.
Cieszyniak napisał(a):A ja chocbym chcial kupic - to nie moge.
Anijka napisał(a):Wielkie dzieki za odpowiedz. To bylam ja, Anijka, tylko myslalam, ze automatycznie konto ze strony jest kontem na forum, a wyszlo, ze napisalam posta jako Gosc. Ale niewazne
Hm, ale jesli wplace pieniadze np w pon, to mi moga przepasc te bilety, bo wszyscy wplacili np dzis? ;/
madzia_kon napisał(a):Mam pytanie do organizatorow. Chcielibysmy wraz z trojka znajomych zakupic bilety wielokrotne, ale zaplacic za nie przelwem z jednego konta. Jak mozemy to zrobic? Moze wystarczy podac nr rezerwacji w tytule przelewu?Z gory dziekuje za odpowiedz, MK
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne