madium napisał(a):ja bym pociągnęła wątek "możliwości załapania się na wolontariat"...
jakie są szanse ??
jeszcze nie bawiłam sie w nic takiego... ale chciałabym w koncu spróbować...
ave_Adore napisał(a):za pare dni..od poniedziałku
gość napisał(a):no i czekamy na formularz.... nie wiecie może kiedy się pojawi? [pytanie szczególnie do kg] i... co po wysłaniu?
Wojtek-Cieszyn napisał(a):W formularzu jest mały błąd a mianowicie chodzi o aktywacje i deaktywacje pól tekstowych po zaznaczeniu odpowiedniego chceckboxa
o ile działa poprawnie w przeglądarce IE to są problemy w Mozilli więc osoby używające srodowiska Linux mogą mieć problemy. Błąd leży najprowdopodobniej w kodzie źródłowym aczkolwiek nie przeglądałem dokładniej deklaracji funkcji.
Wojtek-Cieszyn napisał(a):W formularzu jest mały błąd a mianowicie chodzi o aktywacje i deaktywacje pól tekstowych po zaznaczeniu odpowiedniego chceckboxa
o ile działa poprawnie w przeglądarce IE to są problemy w Mozilli więc osoby używające srodowiska Linux mogą mieć problemy. Błąd leży najprowdopodobniej w kodzie źródłowym aczkolwiek nie przeglądałem dokładniej deklaracji funkcji.
corner napisał(a):Też wypełniłem formularzyk. Co teraz? Czekać? W jaki sposób organizatorzy będą się ewentualnie kontaktowac z potencjalnymi wolontariuszami?
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne