gość napisał(a):Dori napisał(a)::) napisał(a):nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)
Co najwyżej czerwona
Białe korale to nosiła druga piekność z Centrala V......
V.....? gość zmęczony.siądź pod mym liściem i powiedz coś więcej;)
gość napisał(a):Dori napisał(a)::) napisał(a):nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)
Co najwyżej czerwona
Białe korale to nosiła druga piekność z Centrala V......

Natalia napisał(a):Anonymous napisał(a):Ciekawa dyskusja na temat obsługi:) a może by tak jeszcze wspomnieć o obsłudze w centrum festiwalowym?(wydawanie karnetów,informacja,obługa uczestników,gości)
ej, naprawdę, czujemy się wręcz zignorowani, czyż nie?
 zgadzam się
 zgadzam się  to powyżej to też ja napisałem
 to powyżej to też ja napisałem  pozdrawiam
 pozdrawiamJej na forum nie ma ale ja ja znam i gwarantuje ci gosciu ze warto sie o nia zapytywac bo super jest dziołcha:)Gość napisał(a):Jeśli na forum bywa ta piękność z Centrala co nosiła białe korale na ręcę to prosze odezwij się:)

Anonymous napisał(a):Natalia napisał(a):Anonymous napisał(a):Ciekawa dyskusja na temat obsługi:) a może by tak jeszcze wspomnieć o obsłudze w centrum festiwalowym?(wydawanie karnetów,informacja,obługa uczestników,gości)
ej, naprawdę, czujemy się wręcz zignorowani, czyż nie?
Benek z tej stronyzgadzam się
to powyżej to też ja napisałem
pozdrawiam
gosc tez napisał(a):Jej na forum nie ma ale ja ja znam i gwarantuje ci gosciu ze warto sie o nia zapytywac bo super jest dziołcha:)Gość napisał(a):Jeśli na forum bywa ta piękność z Centrala co nosiła białe korale na ręcę to prosze odezwij się:)
gosc tez napisał(a):Kierunek Krakow filmoznastwo:)Tyle moge ci powiedziec bo z nia nie gadałem wiec nie moge nic wiecej.Moze jeszcze tyle ze ma na imie Weronika

:) napisał(a):Dorotko, czy Ty jestes tą blond pieknością z Centrala od ktorej oczu nie mogłem oderwać?
gość napisał(a):gosc tez napisał(a):Kierunek Krakow filmoznastwo:)Tyle moge ci powiedziec bo z nia nie gadałem wiec nie moge nic wiecej.Moze jeszcze tyle ze ma na imie Weronika
Powiedz jeszcze, który rok tego filmoznawstwa i już Cie nie będę nagabywał:) Chyba że sam będziesz chciał coś dodać. Nie krępuj się wtedy;) Dzieki za to co już napisałeś. 3maj się
kulka napisał(a):odnoszę wrażenie, że Festiwal odbywał się tylko w Centralu i Piaście. Co z innymi kinami? może Divadlo...? dla mnie ekstra:)

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne