Roman Gutek napisał(a):La Montana Sagrada napisał:
A tak nawiasem mówiąc zauważyliście że Cieszyn to miasto domów opieki społecznej, ośrodków opieki nad starszymi, niedołężnymi, etc???
Który z tych domów i ośrodków wydał się Wam najfajniejszy? Proszę o radę. Pora już teraz pomyśleć o jakimś ciekawym miejscu jak człowiek będzie w podeszłym wieku. ...... Pozdrawiam. R.G. (dyrektor)

Zawitałam tam w te straszliwe piątkowe upały i faktycznie pierwszy nawiew z klimatyzacji był błogosławieństwem, ale po pewnym czasie robiło się naprawdę zimno, zwłaszcza, że spora różnica temperatur i nie wpadłam na pomysł wzięcia ze sobą czegoś ciepłego w taką pogodę... Wyszłam zaziębiona i zachrypnięta, urządziłam się dość nieprzyjemnie
 Zawitałam tam w te straszliwe piątkowe upały i faktycznie pierwszy nawiew z klimatyzacji był błogosławieństwem, ale po pewnym czasie robiło się naprawdę zimno, zwłaszcza, że spora różnica temperatur i nie wpadłam na pomysł wzięcia ze sobą czegoś ciepłego w taką pogodę... Wyszłam zaziębiona i zachrypnięta, urządziłam się dość nieprzyjemnie 

MK napisał(a):W Divadle nie mieściły mi się nogi w żaden sposób, ale na Fassbinderze wszystko można znieść.
MK napisał(a):Zresztą tam spędziłam większość festiwalu ( no i w teatrze: rano 2 filmy konkursowe, potem 2 Fassbindery i coś na deser o 22.)

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne