Kongres
 Kongres

Już sobie narobiłam nadziei jak pojawiło się ogłoszenie na forum, a tu niestety żadnej krzepiącej wiadomości.  Też widziałam większość filmów, ale jest to chyba nieomal blok filmowy moich marzeń jeśli chodzi o kino współczesne i nawet bym się przytłukła z Cieszyna, tylko bez rezerwacji ma to sens nikły, bo prawdopodobieństwo, że załapię się na last minute jest nieomal zerowe.
 Już sobie narobiłam nadziei jak pojawiło się ogłoszenie na forum, a tu niestety żadnej krzepiącej wiadomości.  Też widziałam większość filmów, ale jest to chyba nieomal blok filmowy moich marzeń jeśli chodzi o kino współczesne i nawet bym się przytłukła z Cieszyna, tylko bez rezerwacji ma to sens nikły, bo prawdopodobieństwo, że załapię się na last minute jest nieomal zerowe.

szkoda tylko, że dla mieszkańców Wrocławia. Gdyby jakaś dobra wrocławska dusza nie miała ochoty  iść na Funny Games EU, a wejściówki nie byłoby imienne to moje gipsowe motyle świadomości radośnie muskają zwoje mózgowe możliwością obejrzenia tego fantastycznego zestawu
 szkoda tylko, że dla mieszkańców Wrocławia. Gdyby jakaś dobra wrocławska dusza nie miała ochoty  iść na Funny Games EU, a wejściówki nie byłoby imienne to moje gipsowe motyle świadomości radośnie muskają zwoje mózgowe możliwością obejrzenia tego fantastycznego zestawu  W regulaminie czytałam tylko o wejściówkach last minute, ale to byłoby czyste szaleństwo porywać się na last minute, zważywszy, że pierwszeństwo mają wolontariusze.
 W regulaminie czytałam tylko o wejściówkach last minute, ale to byłoby czyste szaleństwo porywać się na last minute, zważywszy, że pierwszeństwo mają wolontariusze.
 Apeluję do mieszkających we Wrocławiu albo aktualnie tam przebywających, aby zlitowali się nad niebogą, ktróra nie mogła się zarejestrować z powodu braku biletów i wzięli dla mnie wejściówkę na Funny Games EU. Będę dozgodnnie wdzięczna. Każdego dobrego człowieka, który podjąłby się wyzwania pojawienia się  jutro w Wytwórni Filmów Fabularnych proszę o kontakt na PW.
 Apeluję do mieszkających we Wrocławiu albo aktualnie tam przebywających, aby zlitowali się nad niebogą, ktróra nie mogła się zarejestrować z powodu braku biletów i wzięli dla mnie wejściówkę na Funny Games EU. Będę dozgodnnie wdzięczna. Każdego dobrego człowieka, który podjąłby się wyzwania pojawienia się  jutro w Wytwórni Filmów Fabularnych proszę o kontakt na PW.

Jestem humanistką do szpiku kości i moja wiara w ludzi jest dość silna, więc naprawdę trzeba wiele, żeby mnie z tego przeświadczenia wyprowadzić.
 Jestem humanistką do szpiku kości i moja wiara w ludzi jest dość silna, więc naprawdę trzeba wiele, żeby mnie z tego przeświadczenia wyprowadzić.

Czy żądano od Ciebie dokumentu potwierdzającego tożsamość, czy nie było takiej potrzeby ? Rozumiem w takim układzie, że równolegle z wejściówkami dla wrocławian funkcjonuje też last minute.
 Czy żądano od Ciebie dokumentu potwierdzającego tożsamość, czy nie było takiej potrzeby ? Rozumiem w takim układzie, że równolegle z wejściówkami dla wrocławian funkcjonuje też last minute.
kovan napisał(a):A, chyba że takDzięki!
Wiesz może od kiedy będą wydawane?

Madi napisał(a):nie znalazłam nigdzie informacji, czy filmy będą wyświetlane z napisami polskimi i angielskimi (w przypadku filmów nieanglojęzycznych) jak to ma miejsce podczas festiwalu ENH, czy tylko z napisami polskimi?
Powrót do O wydarzeniach ze świata filmu