muzyka (czesław śpiewa)

Co, gdzie, kiedy. Zapowiedzi wydarzeń. Propozycje filmowe, okołofilmowe, komentarze uczestników.
dario

Post 14 kwi 08, 15:26

...LUDZISKA i Panie Romanie...chyba nic tak nie pasuje do ENH jaK CZESIO!!!!! http://www.myspace.com/czeslawspiewa To już jest w Polsce wydarzenie i myślę że warto Czesia zaprosić do Wrocka...Kto był na jego koncertach wie o czym mówię!!!! Facet masakruje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie popierajcie!!!

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 14 kwi 08, 18:15

Czesław (mój imiennik zresztą) jest jednym z bardziej irytujących wokalistów ostatnich lat. Według mnie. Jestem na nie.

eMWu

Na forum od:
25 paź 05, 23:33

Post 14 kwi 08, 20:56

Ja znam Czesława z audycji Trójkowych, a w szczególności z audycji Kaczkowskiego. Jestem za :D Pasuje mi jako uzupełnienie Nocnego Szaleństwa ;)Tzn. jeden z koncertów tez może być z przymrużeniem oka;)

tomek_w

Na forum od:
14 sty 06, 9:53

Post 21 kwi 08, 17:31

blagam, tylko nie czeslaw...

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 3 lip 08, 17:18

a mi ,choć bym się przyczepiła do tekstów/słabe i nieprzemyślanie złożone-ponoć z tekstów w sieci / oraz aranżacji /smętne i jednostanne/ śpiewającego Czesława ;), to ma to coś -wdzięk,charyzmę.U Kuby Wojewódzkiego śpiewał piosenkę po angielsku ,bardzo mi się podobała .Jestem za :),bo jestem ciekawa innych piosenek :)

Powrót do 8. - Przed festiwalem