.
.
 .
.

A ja myślę,że tu nie chodzi o"duże miasta",tylko o gw,która bardzo popiera Festiwal(przy okazji reklamując się i sprzedając Jego kosztem),jednak nie przeszkadza jej to(czy raczej agorze)kasować przeokrutną siekę od Organizatorów za druk i dystrybucję wkładki.boy_in_the_hood napisał(a):No ja też nie ukrywam troszkę zawiedziony jestem tym, że w swojej GW nie znalazłem dodatku... Zdaję sobie oczywiście sprawę z tego, że gdyby drukować go w każdej, koszt reklamy (bo to wszak forma reklamy) byłby ogromny. Smutno tylko trochę, że jak zwykle "duże miasta" deklasują pod kątem informacji te mniejsze.
Tak czy siak do zobaczenia za 6 DNI ;]

Na pocieszenie zapraszam Cię na alko we Wrocławiu:)boy_in_the_hood napisał(a):Z tym sprzedawaniem GW to fakt, ja sam nieświadom kupiłem 2 egzemplarze (w których dodatku nie było...)...
No smutno się troszkę zrobiło, że nawet programu z ENH już w Cieszynie dostać nie można.
boy_in_the_hood napisał(a):Z tym sprzedawaniem GW to fakt, ja sam nieświadom kupiłem 2 egzemplarze (w których dodatku nie było...)...
No smutno się troszkę zrobiło, że nawet programu z ENH już w Cieszynie dostać nie można.

Jeszcze raz wielkie dzięki za chęci
 Jeszcze raz wielkie dzięki za chęci  

Tak więc powracając do tematu, chciałbym zapytać, czy ktoś ewentualnie miałby możliwość zrobić skany najważniejszych (jego wysublimowanym zdaniem) stron tego dodatku do GW? Byłbym niewspółmiernie wdzięczny.
 Tak więc powracając do tematu, chciałbym zapytać, czy ktoś ewentualnie miałby możliwość zrobić skany najważniejszych (jego wysublimowanym zdaniem) stron tego dodatku do GW? Byłbym niewspółmiernie wdzięczny.

Kawał dobrej roboty!!
 Kawał dobrej roboty!!
 choc mnie udalo sie kupic wyborcza w piatek i mam:D
 choc mnie udalo sie kupic wyborcza w piatek i mam:DPowrót do 7. - Aaaby wiedzieć więcej