kaprysny napisał(a):ja szukałem i jakoś trudno było cokolwiek znaleźć...

. Dom znajduje sie na Ołtaszynie (Krzyki) skąd jest bezośredni dojazd do dworca autobusem 113, 112 (ok 20 min).
. Dom znajduje sie na Ołtaszynie (Krzyki) skąd jest bezośredni dojazd do dworca autobusem 113, 112 (ok 20 min).
 płaca jedynie 15 zł / za noc ( z własna karimatą )
 płaca jedynie 15 zł / za noc ( z własna karimatą ) 

adesp napisał(a):adesp napisał(a):Jest wolny pokój do wynajęcia na czas festiwalu na ul. Modrej (Kozanów). Mogą się do niego zmieścić 4 osoby, cena za całość 450 złotych.
Jeżeli ktoś jest chętny, to proszę info na prajwa.
chyba nadal aktualne. Ktoś się pisze?

keats napisał(a):rejestracja na forum jest aktualnie niemożliwa
suma napisał(a):zareklamowal sie akademik "starszny dwór" orangehostels mieszkam niedalego (sorrki, ja nie wynajmuje) bardzo polecam, bo to 15-20 minut na nogach, po pólnocy mozna wracac z RYNKU piechota.

Jeśli po północy można wracać spokojnie piechotą tzn. że okolica raczej spokojna. Poza tym to naprawdę jest kawałeczek od centrum. Ja polecam, z racji tego iż sam zamierzam tam kimać, a wiadomo, lepiej wśród swoich
 Jeśli po północy można wracać spokojnie piechotą tzn. że okolica raczej spokojna. Poza tym to naprawdę jest kawałeczek od centrum. Ja polecam, z racji tego iż sam zamierzam tam kimać, a wiadomo, lepiej wśród swoich 

Ja z kolei miałem znajomych na Open'erze i nie mieli żadnych problemów. Niestety, jak mają Cię napaść to zrobią to choćby po wyjściu z kina... Tak czy siak miejsce polecam.
 Ja z kolei miałem znajomych na Open'erze i nie mieli żadnych problemów. Niestety, jak mają Cię napaść to zrobią to choćby po wyjściu z kina... Tak czy siak miejsce polecam.

Na cały festiwal, głównie do spania między seansami, żadnych imprez. No i miło, gdyby było jakoś niedaleko... Info na mail: luthien88 MAŁPA poczta. onet. pl
 Na cały festiwal, głównie do spania między seansami, żadnych imprez. No i miło, gdyby było jakoś niedaleko... Info na mail: luthien88 MAŁPA poczta. onet. pl 

Powrót do 7. - Aaaby spać we Wrocławiu