Ale wraz z festiwalem pojawiła się cała masa przebranych kobiet oraz klonów tychże przebranych
 Ale wraz z festiwalem pojawiła się cała masa przebranych kobiet oraz klonów tychże przebranych No, moze nadreprezentacja plochych chloptasiow o sennym spojrzeniu i obowiazkowo opadajacej na czolo grzywce, ale bylo na co popatrzec
 No, moze nadreprezentacja plochych chloptasiow o sennym spojrzeniu i obowiazkowo opadajacej na czolo grzywce, ale bylo na co popatrzec  Nie wiem, czy sie zgodzicie, ale wiecej we Wroclawiu niz w Cieszynie ludzi, hmm, dojrzalych. Ten widok krzepi. Wiecej tez chyba licealistow, ale sama nie wiem, co o tym (i o nich) sadzic.
 Nie wiem, czy sie zgodzicie, ale wiecej we Wroclawiu niz w Cieszynie ludzi, hmm, dojrzalych. Ten widok krzepi. Wiecej tez chyba licealistow, ale sama nie wiem, co o tym (i o nich) sadzic. 

Pozdrawiam wszystkich mlodziaszkow festiwalowych, stara wyga (z NH od Sanoka)
 Pozdrawiam wszystkich mlodziaszkow festiwalowych, stara wyga (z NH od Sanoka) 

amy napisał(a):Ej, no, dzieci, nie o to chodzilo, nie gniewajcie sie... ;D Nie wiem jak inni, ale ja - dwudziestokilkulatka - wole przebywac w towarzystwie ludzi niewiele tylko mlodszych od siebie, ew. starszych. Poza tym - co Wy mozecie z tych filmow zrozumiec?!

) będziesz baaaardzo chciała być na naszym miejscu
) będziesz baaaardzo chciała być na naszym miejscu  

amy napisał(a):O taaaak. Bede wic sie po ziemi i slinic sie na widok rumianych 18-latkow.

panów przystojnych też było sporo
 panów przystojnych też było sporo  ..mnie cieszylo dodatkowo,że ludzie wogóle b. ciekawi byli ,było z kim i o czym porozmawiać. Najbarzdiej cieszyła łatwość wzajemnego dzielenia się opiniami o filmach . Pozdrawiam panią ,znawczynię literatury angielskiej i amerykańskiej oraz pana z Krakowa ,który pracuje w kryminalistyce , z którymi osobno ,przy stoliki w heliosie udały się bardzo ciekawe rozmowy o fimach,także pana,koło którego siedziałam podczas dok. o Warholu ...i więcej innych ,dotąd mi nieznanych , zktórymi ciekawe rozmowy bardzo były
 ..mnie cieszylo dodatkowo,że ludzie wogóle b. ciekawi byli ,było z kim i o czym porozmawiać. Najbarzdiej cieszyła łatwość wzajemnego dzielenia się opiniami o filmach . Pozdrawiam panią ,znawczynię literatury angielskiej i amerykańskiej oraz pana z Krakowa ,który pracuje w kryminalistyce , z którymi osobno ,przy stoliki w heliosie udały się bardzo ciekawe rozmowy o fimach,także pana,koło którego siedziałam podczas dok. o Warholu ...i więcej innych ,dotąd mi nieznanych , zktórymi ciekawe rozmowy bardzo były  ...ludzie ,oprócz filmów to jeden z ważnych powodów mojego pzryjeżdzania na festiwal
...ludzie ,oprócz filmów to jeden z ważnych powodów mojego pzryjeżdzania na festiwal