nocleg we Wrocku?-mam wolne pokoje

Baza noclegowa. Śpij przez Internet.
gatas

Post 1 lip 06, 12:12

Witam,
jako wierna festiwalowiczka (wciaz mysle, ze nic nie zastapi Cieszyna) i wroclawianka zarazem mam do zaoferowania miejsca noclegowe dla pasjonatow filmu ( i nie ma co ukrywac- dla mnie to okazja na podbudowanie swojego budzetu:)
Tak sie sklada, ze w lipcu mam pod opieka duzy dom swych rodzicieli (tez cenia kino:) wraz z psiakiem,
slowem: mam do udostepnienia 3 pokoje 2-osobowe (a jak sie uprzec- wiecej-osobowe- duze king size lozka) w domku z ogrodem, lazienki, kuchnia, internet, taras, gril (co moze byc fajnym wytchnieniem po festiwalowych emocjach), obok kapielisko Glinianki, stawy, lasy, duzo zieleni, zachodnia dzielnica Wroclawia, dobry dojazd-30 min. tramwajem do centrum festiwalowego (nr.10, 22), autobus nocny co godzine, 30 zl/osoba. Zapraszam! kontakt: agata_l@vp.pl

sirkka

Post 6 lip 06, 10:50

Moi!mam na imie natalia.nie wiem czy doszedl do Ciebie moj mail wiec napisze jeszcze raz. czy ta oferta jest jeszcze aktualna?? poszukuje miejsc dla3-6osob (liczba sprecyzuje sie za kilka dni:) ale dopiero ok25.07 wczesniej mamy rekrutacje na studia. o stan pokoi mozesz byc spokojna zadnych dzamprez;) w miejscu noclegu nie planujemy i nasza grupa bedzie sie skladac raczej z samych dziewczyn. czekam na Twoja odpowiedz. moj mail sirkka@wp.pl
pozdrawiam
natalia

Powrót do 6. - Aaaby spać we Wrocławiu