Raczej nie obejrze za dużo Paradżanowa w Cie... Wrocławiu
 Raczej nie obejrze za dużo Paradżanowa w Cie... Wrocławiu  No,ale chciałem zachęcić do rozmowy o tym cyklu osoby które może więcej wiedzą na temat twórczości pana P. O innych retrospektywach też chetnie dowiedizłąbym się czegoś więcej.
 No,ale chciałem zachęcić do rozmowy o tym cyklu osoby które może więcej wiedzą na temat twórczości pana P. O innych retrospektywach też chetnie dowiedizłąbym się czegoś więcej. Raczej nie obejrze za dużo Paradżanowa w Cie... Wrocławiu
 Raczej nie obejrze za dużo Paradżanowa w Cie... Wrocławiu  No,ale chciałem zachęcić do rozmowy o tym cyklu osoby które może więcej wiedzą na temat twórczości pana P. O innych retrospektywach też chetnie dowiedizłąbym się czegoś więcej.
 No,ale chciałem zachęcić do rozmowy o tym cyklu osoby które może więcej wiedzą na temat twórczości pana P. O innych retrospektywach też chetnie dowiedizłąbym się czegoś więcej. 

I tylko mam (słabiuteńką) nadzieję, że może Paradżanow w dobrej jakości DVD pojawi się kiedyś np. w ofercie Klubu Ery NH... Przynajmniej to by mnie pocieszyło... Może za parę lat będziemy mogli w domu LEGALNIE obejrzeć także kino niszowe...
 I tylko mam (słabiuteńką) nadzieję, że może Paradżanow w dobrej jakości DVD pojawi się kiedyś np. w ofercie Klubu Ery NH... Przynajmniej to by mnie pocieszyło... Może za parę lat będziemy mogli w domu LEGALNIE obejrzeć także kino niszowe...Powrót do 6. - Przed Festiwalem