filip napisał(a):małgosia napisał(a):
Filip! Witkacy patrzy na mnie..
Polubił Cię albo zobaczył coś w oczach
A nie jest to jednoznaczne? :>
małgosia napisał(a):filip napisał(a):małgosia napisał(a):Filip! Witkacy patrzy na mnie..
filip napisał(a):małgosia napisał(a):filip napisał(a):małgosia napisał(a):Filip! Witkacy patrzy na mnie..
powiedzmy żew tym przypadku jednoznaczne :>
MK napisał(a):Witkacy jest jakis rozmazany i nie widac na kogo sie patrzy, przysnilo cie sie Gosiu
 6-8 lipca gdynia
 6-8 lipca gdynia albo chciaz hey a moze royksopp ?? tez raz da zalatwia tak samo z roisin murphy
 albo chciaz hey a moze royksopp ?? tez raz da zalatwia tak samo z roisin murphykg napisał(a):(...)Erykah Badu będzie we Wrocławiu w czerwcu - ma wystąpić na rynku
 Czy to pewne?Gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat bo moje indywidualne poszukiwania w sieci na razie bez rezultatów....?
Czy to pewne?Gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat bo moje indywidualne poszukiwania w sieci na razie bez rezultatów....?Anonymous napisał(a):Afro Kolektyw - znakomity, żywiołowy jazz-hip-hop. Polecam i zachęcam!!!

Filip napisał(a):pomysł tramwaju festiwalowego też niczego sobie

dirty pretty thing napisał(a):Amona Tobina bym strasznie chciała :>
ave_Adore napisał(a):Oczywiscie. Będziemy nimi jezdzic a w słuchawkach pobrzmiewac bedzie
lenny valentino - uwaga, jedzie tramwaj
 , bo
, boArtur Rojek napisał(a):Uwaga jedzie tramwaj, gdy jedzie ziemia się trzęsie/
Trzęsie się cały mój świat.

lew napisał(a):MOJA PROPOZYCJA JEST PROSTA I KONKRETNA - ZESPÓŁ NOT Z ŁODZI !!!!! KTO NIE ZNA NIECH POZNA !!!!!!!!!!
 Moglabys napisac czy graja wszyscy po kolei,ile kosztuje bilet itd?z góry dzięki.
 Moglabys napisac czy graja wszyscy po kolei,ile kosztuje bilet itd?z góry dzięki.

Powrót do 6. - Przed Festiwalem