peter napisał(a):oo to może mały wypad przed wrocławiem do cieszynapowspominać
 Ja korzystałem w miarę wolnego czasu. Niestety uważam, że w wielu miejscach festiwal był niedopracowany, a często organizatorów zaskakiwały bardzo prozaiczne sprawy. Jednak z każdym dniem festiwal działał lepiej. Za rok się rozkręci mam nadzieję. Program będzie ambitniejszy. I więcej ludzi przyjedzie. I znowu będzie fajnie. Dzisiaj łaziłem po mieście w koszulce z NH
 Ja korzystałem w miarę wolnego czasu. Niestety uważam, że w wielu miejscach festiwal był niedopracowany, a często organizatorów zaskakiwały bardzo prozaiczne sprawy. Jednak z każdym dniem festiwal działał lepiej. Za rok się rozkręci mam nadzieję. Program będzie ambitniejszy. I więcej ludzi przyjedzie. I znowu będzie fajnie. Dzisiaj łaziłem po mieście w koszulce z NH  Różne były reakcje
 Różne były reakcje 
 Niedorobki byly, ale miejmy nadzieje ze to wylacznie "choroba wieku dzieciecego". Zobaczymy co z tego festiwalu wyniknie
 Niedorobki byly, ale miejmy nadzieje ze to wylacznie "choroba wieku dzieciecego". Zobaczymy co z tego festiwalu wynikniePowrót do Przeprowadzka do Wrocławia