Oh, nie chodzi mi o to,ze zdajecie sobie sprawe,ze chodzi o pieniadze (choc na ppoczatku tez bylo pewne niedowierzanie), tylko jak gladko lykacie sprzedawana wam argumentacje. Jak pelikany...
babolek napisał(a):...pieniądze... boooooo jak Gutek bedzie ich mial o tak duuuuuuuuuużżżżżżżooo i duuuuuuuuuużżżżoooo to MY bedziemy mieli jeeeeeeeeeeeeeszzzcccczzze wiecej odjechanych, niesamowitych, niepowtazalnych i niebanalnych filmów ... i to na co dzien ...w naszych własnych miejskich kinach i to przez caaaaluśki rok...
husky napisał(a):ale My jako uczestnicy festiwalu powinniśmy być poinformowani o takich planach a nie że w jednym dniu się dowiadujemy a w drugim już na www.nowehoryzonty.pl widzimy Wrocław NH2006
niedowierzam napisał(a):Oh, nie chodzi mi o to,ze zdajecie sobie sprawe,ze chodzi o pieniadze (choc na ppoczatku tez bylo pewne niedowierzanie), tylko jak gladko lykacie sprzedawana wam argumentacje. Jak pelikany...
.....
Też mnie to dziwi - ludzie, czy Wy w ogóle macie jakieś własne myśli? jakieś własne zdanie? nie mogę uwierzyć, że masy ludzi o "nowych horyzontach" są tak bezkrytyczne. tak łatwo wszystko połykają. przełykają. brr..
---------------------------------
Nie wierzę juz we wszystko, co słyszę.
niedowierzam napisał(a):Oh, nie chodzi mi o to,ze zdajecie sobie sprawe,ze chodzi o pieniadze (choc na ppoczatku tez bylo pewne niedowierzanie), tylko jak gladko lykacie sprzedawana wam argumentacje. Jak pelikany...
.....
Też mnie to dziwi - ludzie, czy Wy w ogóle macie jakieś własne myśli? jakieś własne zdanie? nie mogę uwierzyć, że masy ludzi o "nowych horyzontach" są tak bezkrytyczne. tak łatwo wszystko połykają. przełykają. brr..
---------------------------------
Nie wierzę juz we wszystko, co słyszę.
Wojtek Trzcionka DZ napisał(a):Roman podobno bedzie w czwartek godz. 15.00 w cieszynskim ratuszu na sesji Rady Miejskiej. Jestem ciekaw co powie... Ja sie wybieram...
Ostarnie wiesci: miasto powobno przymierza sie do organizacji wlasnego festiwalu filmowego w przyszlym roku. Na pewno nie bedzie to ten sam rozmach, ale kto nie jedzie do Wroclawia jest mile widziany w Cieszynie. Roman zreszta tez!
husky napisał(a):... pomijając już posty gości bo bankowo to zdesperowani Cieszynianie którzy stracą dużo na zmianie adresu festiwalu.. ale My jako uczestnicy festiwalu ...
observer napisał(a):Chciwość i pycha organizatorów, wynikająca z przekonania czynienia rzeczy wielkich, są powodami przeniesienia festiwalu do Wrocławia.
Powrót do Przeprowadzka do Wrocławia