MK napisał(a):Kubak nie jest ksiegowym Gutka, zapewniam cie
Poza tym ja przynajmniej nie jezdzilam na festiwal, zeby sie przechadzac z torba i karnetem , zeby "wszyscy widzieli" (karnet byl u mnie w torebce a torba w hotelu, bo mi do niczego nie pasowala), mi zalezalo na ogladaniu filmu, we Wroclawiu beda lepsze ku temu warunki
(ja tez nie jestem ksiegowa Gutka, jakby ktos chcial wiedziec)
MK napisał(a):No to ty juz wiesz jaki jestes
Ja nie jestem od oceniania po torbach. Jedyne co chcialam powiedziec, to to,z e festiwal to przede wszystkim filmy, a nie miasto (ladne, nie pwoeim, dpbrze mi tak bylo, ale we Wroclawiu tez mi bedzie dobrze)
MK napisał(a):Kubak nie jest ksiegowym Gutka, zapewniam cie...

ale sporadycznie wyjezdzaja na trasy...moznaby je jakos wykorzystac na festiwalu skoro cieszynskie ida w odstawke...
 ale sporadycznie wyjezdzaja na trasy...moznaby je jakos wykorzystac na festiwalu skoro cieszynskie ida w odstawke...
 A tramwaje w Cieszynie nie idą tak do końca w odstawkę. Może cos jeszcze w Cieszynie zrobimy
 A tramwaje w Cieszynie nie idą tak do końca w odstawkę. Może cos jeszcze w Cieszynie zrobimy niestety wszystkie stare tramy tu maja jakies nazwy... Dajcie znac jakbym mial byc do czegos przydatny
 niestety wszystkie stare tramy tu maja jakies nazwy... Dajcie znac jakbym mial byc do czegos przydatny 

augiasz napisał(a):Ejze maja ich wiecej! Przycisnijcie ich bo maja co najmniej 5 sprawnych! w tym jeden konny, dwa z lat 1901-1902, jeden z lat 20 i kilka z lat 50Dajcie znac jakbym mial byc do czegos przydatny
KK napisał(a):Cz są jakieś ustalenia po rozmowach w Cieszynie?

KK napisał(a):Cz są jakieś ustalenia po rozmowach w Cieszynie?
jajo niezalogowany napisał(a):Ciekawe czemu wcześniej zanim festiwal sie pojawił Cieszyn nie dostał tej nagrody
Paź Królowej napisał(a):hm.
od wczoraj (kiedy się dowiedziałam) jestem porażona tą wiadomością. Uważam osobiście, żę jest to NIEPOWETOWANA STRATA dla : Cieszyna(miasto), jego mieszkańców też, ale przede wszystkim dla festiwalowiczów (...)
ręce opadają.
ps.dobrze, ze chociaż zainteresowanie światem filmu jest nienaruszone
 ) firma Gutek jest niszowe, a niszowość aby być opłacalną musi mieć wiernych i świadomych widzów, z których paru się chyba zawiodło decyzją przeprowadzki.
 ) firma Gutek jest niszowe, a niszowość aby być opłacalną musi mieć wiernych i świadomych widzów, z których paru się chyba zawiodło decyzją przeprowadzki.

husky napisał(a):Wrrrrrrr tak to może kupimy sobie sieciówke na mpk wrocławskie!! a za hotel nooo to już musimy teraz rezerwowac bo wyprzedzą nas emeryci z niemiec!! poroniony pomysł!!
Ech a nie lepiej dogadać się z Cieszynem, wymóc budowe nowego kina itp.??

Powrót do Przeprowadzka do Wrocławia