MK napisał(a):Kubak nie jest ksiegowym Gutka, zapewniam cie
Poza tym ja przynajmniej nie jezdzilam na festiwal, zeby sie przechadzac z torba i karnetem , zeby "wszyscy widzieli" (karnet byl u mnie w torebce a torba w hotelu, bo mi do niczego nie pasowala), mi zalezalo na ogladaniu filmu, we Wroclawiu beda lepsze ku temu warunki
(ja tez nie jestem ksiegowa Gutka, jakby ktos chcial wiedziec)
MK napisał(a):No to ty juz wiesz jaki jestes
Ja nie jestem od oceniania po torbach. Jedyne co chcialam powiedziec, to to,z e festiwal to przede wszystkim filmy, a nie miasto (ladne, nie pwoeim, dpbrze mi tak bylo, ale we Wroclawiu tez mi bedzie dobrze)
MK napisał(a):Kubak nie jest ksiegowym Gutka, zapewniam cie...
augiasz napisał(a):Ejze maja ich wiecej! Przycisnijcie ich bo maja co najmniej 5 sprawnych! w tym jeden konny, dwa z lat 1901-1902, jeden z lat 20 i kilka z lat 50Dajcie znac jakbym mial byc do czegos przydatny
KK napisał(a):Cz są jakieś ustalenia po rozmowach w Cieszynie?
KK napisał(a):Cz są jakieś ustalenia po rozmowach w Cieszynie?
jajo niezalogowany napisał(a):Ciekawe czemu wcześniej zanim festiwal sie pojawił Cieszyn nie dostał tej nagrody
Paź Królowej napisał(a):hm.
od wczoraj (kiedy się dowiedziałam) jestem porażona tą wiadomością. Uważam osobiście, żę jest to NIEPOWETOWANA STRATA dla : Cieszyna(miasto), jego mieszkańców też, ale przede wszystkim dla festiwalowiczów (...)
ręce opadają.
ps.dobrze, ze chociaż zainteresowanie światem filmu jest nienaruszone
husky napisał(a):Wrrrrrrr tak to może kupimy sobie sieciówke na mpk wrocławskie!! a za hotel nooo to już musimy teraz rezerwowac bo wyprzedzą nas emeryci z niemiec!! poroniony pomysł!!
Ech a nie lepiej dogadać się z Cieszynem, wymóc budowe nowego kina itp.??
Powrót do Przeprowadzka do Wrocławia