i to mnie cieszy, a jeśli chodzi o Festiwal Dialog, to on był dla mnie dużo za drogi, karnet za 700zł, bez przesady, to była impreza mega elitarna dla kasiastych...
 i to mnie cieszy, a jeśli chodzi o Festiwal Dialog, to on był dla mnie dużo za drogi, karnet za 700zł, bez przesady, to była impreza mega elitarna dla kasiastych...

)
)
gichot napisał(a):Bez komentarza: http://rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITE ... 0&OS=57320
 )
)

pozatym tych kin z klimatem cieszynskim nie jest wcale wiecej niz w cieszynie. parki sa, owszem, ale uwierzcie mi to juz nie bedzie to samo, nie bedzie juz gorek
 pozatym tych kin z klimatem cieszynskim nie jest wcale wiecej niz w cieszynie. parki sa, owszem, ale uwierzcie mi to juz nie bedzie to samo, nie bedzie juz gorek  pewnie,z uwagi na to ze wrocek to moje drugie miasto, przyjade na festiwal, z bolem serca i nadzieja. koniec
 pewnie,z uwagi na to ze wrocek to moje drugie miasto, przyjade na festiwal, z bolem serca i nadzieja. koniec

Festung Breslau napisał(a):Właściwie nie wiem o jaką magię chodzi... Wrocław w czasie wojny był zrównany z ziemią i w dodatku nieodpowiednio, nieudolnie (wg. mnie) odbudowany (albo wcale). Idąc przez miasto widzimy piękną kamienicę, kamienicę która była kiedyś piękna i najczęściej bloki powsadzane tu i ówdzie i jakieś nowoczesne budowle, które niszczą jakikolwiek nastrój (np. Helios albo jakiś parking LG). Na każdym kroku widać jakie to było miasto kiedyś... Teraz dla mnie jest takim bigosem z przewagą nowoczesnych wzmacniaczy smaku i konserwantów.
Freak_lodz napisał(a):gichot napisał(a):Bez komentarza: http://rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITE ... 0&OS=57320
Oj to bardzo dobre!! Zdecydowanie przykre ze nagle juz nie robimy Festivalu w malym miescie...

Anonymous napisał(a):czlowieku,jak chcesz stworzyc ten klimat,jesli wsrod tego natloku ludzi nie bedzie widac festiwalowiczow?po prostu zgina w tlumie...(...)
po trzecie-czy naprawde warunki i rozmiar festiwalu byly tak zle?festiwalowiczowie wypowiedzcie sie na ten temat.
kubak napisał(a): ...nie chesz zrozumieć, że organizatorów już dłużej nie stać na zapewnianie nam nawet takich warunków! Po prostu: nie stać.
Powrót do Przeprowadzka do Wrocławia